fbpx

met onze tips kun je gelijk aan de slag

Chalk Paint®

Stof sjabloneren

Maak met Chalk Paint je eigen, unieke plaid, kussenhoes of gordijnen. Simpel en leuk om te doen, in dit filmpje zie je hoe dat werkt. Tip: gebruik altijd een natuurlijke stof als linnen of katoen, daar hecht de verf goed op. De stoffen van Annie Sloan uit de Coloured Linnen Collection zijn hier heel geschikt voor.

Marmer schilderen

Annie laat je zien hoe je marmer kunt verven Chalk Paint®! Omdat marmer wat glimmend kan zijn, raadt Annie aan om eerst met een dunne laag Chalk Paint® te beginnen. Niet iedereen zal marmer willen verven, maar het is een ideale manier om een meubelstuk een frisse uitstraling te geven, zeker als je de kleur van het marmer niet mooi vindt.

Lees verder

Bankje doorschuren

Distressen (doorschuren op z'n Nederlands) is een makkelijke manier om je meubel een versleten look te geven. In dit filmpje laten we je zien hoe je dat doet.

Kastje Sloanen met Vintage Look

Op Facebook vroegen we jullie wat we met ons ongeverfde kastje zouden doen. De uitslag was overduidelijk, het werd Duck Egg Blue met Dark Wax. We maakten er gelijk maar een filmpje van.

Riet sloanen

Ook je rieten meubels kun je sloanen. In dit filmpje laten we je het zien!

Kastje sloanen

In deze video laten we je zien hoe makkelijk het is om een oud kastje een nieuwe look te geven met de Chalk Paint™ en de Clear Wax.

Schilder je keuken

Je kunt Chalk Paint ook gebruiken voor je keukenkastjes. Breng tenminste 2 lagen aan en volgens 2 of 3 lagen Clear Wax. Onze Clear Wax is waterafstotend en sterk en maakt een goede verbinding met de verf waardoor het goed wordt beschermd. Onze verf geeft karakter en sfeer en geen perect gladde afwerking zoals sommige andere verfsoorten.

Lees verder