fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Workshop Mystic Mandala
Donderdag, 16 januari 2020, 19:00 - 22:15

 

Als je zin hebt om (weer) eens een avond lekker je hoofd leeg te schilderen én ook een mooi interieurobject te maken, dan is deze nieuwe workshop 'Mystic Mandala' er één voor jou!

Mandala’s zijn prachtige cirkelvormige of veelhoekige figuren met symmetrische elementen. Het woord 'mandala' komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk: ‘magische cirkel’, of ‘magisch wiel’.

Volgens oude oosterse wijsheden kunnen ze dienen ze tot inspiratie en innerlijke verrijking. Ze maken je bewust van de oneindigheid van het bestaan en de verbinding met alles om je heen. De mandala is een oersymbool dat geen begin en geen einde kent. O.a. in het boeddhisme worden ze veel gebruikt bij rituelen, maar daarnaast zijn de vormen ook gewoon prachtig en zéér decoratief!

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop ga je aan het werk op een groot houten paneel van ca. 50 x 50 cm. Hierop 'blend' je eerst een prachtige ondergrond met Annie Sloan Chalk Paint en met behulp van diverse technieken, waaronder ook wet distressing.

Als de ondergrond droog is ga je aan de slag met het sjabloneren van je mandala, je hebt de keuze uit 5 verschillende modellen. Uiteraard kies je de kleuren van zowel de ondergrond als de mandala helemaal zelf, zodat het bord straks perfect past in jouw interieur!
Tot slot werk je het bord af met (kleur)wax naar keuze, en geef je de finishing touch met een vleugje Annie Sloan Gilding Wax.

Uiteraard geven we je ook onze tips en adviezen voor een mooi gebalanceerd kleurgebruik! Het eindproduct is een stoer houten bord wat je neer kunt zetten of eventueel op kunt hangen: een prachtige blikvanger in je interieur!

Deze workshop is geschikt voor iedereen, je hebt geen Annie Sloan- of DIY-ervaring nodig. Klik voor alle info op de link!

Locatie van de workshop:
Auberge des Rêves
Kerkstraat 91
4141AV Leerdam
0345-525713

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: