fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Masterclass 2
Zaterdag, 08 februari 2020, 17:30 - 20:30

 

Onze Masterclass is vernieuwd, we bieden meer technieken verdeeld over 2 avonden! De Masterclass Verftechnieken deel 2 is geschikt voor gevorderden.

 
Tijdens deze gezellige avond gaan we dieper in op kleuren mengen en combineren. Daarnaast ga je nog meer mooie, decoratieve technieken leren en kennis maken met andere producten van Annie Sloan en Polyvine. 
 
We gaan aan de slag met de volgende technieken:
•Kleuren mengen en combineren. Welke kleuren versterken elkaar, hoe meng je je eigen kleuren.
•Frottage 
•Foto op hout zetten [Wanneer je een eigen foto wilt gebruiken neem je een laser print van een foto of afbeelding mee die in spiegelbeeld is geprint. Niet groter dan het formaat van een ansichtkaart. Wanneer je geen eigen foto hebt dan kan je kiezen uit onze afbeeldingen]
•Vergulden met o.a. Gilding Wax en metalic glans van Polyvine
•Op 2 andere manieren barsten in de verf maken
•Sjabloneren met meerdere kleuren
 
We ontvangen je graag 15 minuten voor aanvang met een goede kop koffie, thee en iets lekkers.
De workshop duurt 3 uur en je wordt verzorgd met koffie, thee, sap, zoete en hartige hapjes. Je hoeft niets mee te brengen. We maken een decoratieve plank met de verschillende technieken. De Masterclass kost €39,95. Je ontvangt een kleurenkaart, een factsheet en 10% korting op je aankopen.
 
Aanmelden kan via onze webshop.
 
Wil je graag met een eigen groep (minimaal 8 tot maximaal 10 personen) deelnemen? Neem dan contact op voor mogelijke data en tijden.
 
Afmelden kan kosteloos tot 3 dagen van te voren (telefonisch)
 
Naast de Masterclass kan je nu ook de Art Workshops volgen. Deze zijn geschikt voor mensen die al geschilderd hebben met Annie Sloan Paint of de Masterclass gevolgd hebben.
Locatie van de workshop:
Geluk in een Potje
Galerij 10
5401 GD Uden
0649337664

Geluk in een Potje

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: