fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Annie Sloan Verftechnieken I
Dinsdag, 28 januari 2020, 19:30
Tot Maandag, 13 januari 2020

 

De Santenkraam verzorgt als official stockist de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan. De workshops worden gegeven in onze winkel.

De workshop Verftechnieken I (beginners) is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Verder komt de techniek van het waxen en de gilding wax natuurlijk uitgebreid aan bod, of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen.

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt!

Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan deze workshop diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* !

Tijd: 19.30 uur - 22.30 uur

Kosten: € 39,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 6 personen.

Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen. Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

Na het volgen van de workshop Verftechnieken I kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de vervolgworkshops Verftechnieken II en/of Verftechnieken III.
Deze drie workshops vormen samen de Annie Sloan Masterclass, De Masterclass heeft een korting, deze kost € 99,-. U boekt dan alledrie de workshops in 1 keer.

Locatie van de workshop:
de Santenkraam
Dorpsstraat 74,
2731 AR Benthuizen
06-18334141

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: