fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Masterclass Annie Sloan chalkpaint
Woensdag, 09 januari 2019, 19:00 - 22:00

 

Tijdens deze gezellige workshopavond leer je de belangrijkste basistechnieken: de moderne look, colourwash, distressed look en vintage look. Je leert ook werken met de verschillende kleuren Wax en de Lacquer. Je krijgt veel uitleg en we laten mooie voorbeelden zien zodat je het helemaal onder de knie zult krijgen. 

Avond 2 Verftechnieken deel 2: Authentiek: 16 januari  + 20 februari

Op deze avond gaan we voor de authentieke look. Naast het schilderen met Chalk Paint en de Wax ga je ook de volgende technieken leren:  Gold Size en Leaf (koper, goud en zilver), Gilding Wax en Craqueleur. Je leert hoe je met Chalk Paint een crackled look kunt maken en wat frottage is. 

Avond 3 Verftechnieken deel 3: Modern: 23 januari + 27 februari

Op de laatste avond gaan we aan de slag met het mooie ombre effect, sjabloneren en Image Medium (decoupage) Als mooie afsluiter mag je de geleerde technieken op een mooi voorwerp dat je van ons krijgt aanbrengen. En natuurlijk mag je dit werk mee naar huis nemen! 

Na afronding van de Masterclass ontvang je van ons een certificaat van deelname. 

Kosten:
De kosten voor de Masterclass zijn € 99,--. 
Dit is inclusief alle materialen (zoals verf, kwasten, wax, schort etc) en koffie en thee met een versnaperingen. Na afloop van de workshops krijg je 10% korting op al je aankopen! (m.u.v. haar boeken)

Wil je liever een los onderdeel van deze Masterclass volgen? Dat kan ook, je betaalt dan € 39,95 per avond. Het is alleen mogelijk om de 1e en 2e avond los te volgen.

Er is voor 6 - 8 personen plaats!

De tijden per avond zijn: van 19.00 tot 22.00 uur.

Wil je een private masterclass met minimaal 4 en max 8 vriendinnen, dan kan dit ook. Je kan dan een gewenste datum aangeven .

Neem dan even contact met ons op.

Locatie van de workshop:
Prezzies by Mir
Stavorenweg 8
2803PT Gouda
06-12755825

Vanaf half december het nieuwe verkooppunt!

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: