fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Workshop 31-1 Annie Sloan Verftechnieken I
Donderdag, 31 januari 2019, 19:00 - 22:00

 

Dit is het moment om meer te leren over het verven met Chalkpaint. Tijdens deze workshop leer je de verschillende technieken die je kunt toepassen bij het verven met Annie Sloan Chalkpaint. Je leert hoe je de distressed look, de vintagelook, een moderne finish en colourwash kunt toepassen op een meubel. Tijdens de workshop werk je met/ op een houten paneel zodat je de techniek goed kunt uittesten en thuis aan de slag kunt met jouw eigen meubel. Of je kunt een klein meubel meenemen naar de workshop restyle jouw eigen kleine meubel. Dit is een leuk vervolg om de technieken uit deze workshop toe te passen. 

Tijdens de workshop is er genoeg ruimte om vragen te stellen en zelf ideeën op te doen. Ook werk je tijdens de workshop met watergedragen materialen, maar ook dit kan vlekken veroorzaken. Houdt er daarom rekening mee dat wat je aan hebt eventueel vies mag worden. 

Extra leuk -> Na afloop van de workshop kun je met 10% korting shoppen in mijn atelier (m.u.v. boeken en afgeprijsde artikelen).

De kosten van de workshop zijn € 39,95 per persoon, dit is inclusief alle materialen

Locatie van de workshop:
AM Restyle & Living
Koningin Wilhelminahaven ZZ 20
3134KG Vlaardingen
0628713674

Ben jij op zoek naar een exclusief en origineel meubelstuk? Dan ben je hier zeker op de goede plek, je vindt hier allerlei soorten oude gerestylde meubels in verschillende stylen. 

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: