fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Annie Sloan Verftechnieken 1 (Venray)
Maandag, 11 februari 2019, 19:00 - 21:30

 

Bij de Brocanteschuur geven wij jou in een gezellige en inspiratievolle sfeer, uitleg over de verschillende verftechnieken die je met de Annie Sloan verf kan toepassen. Technieken als: distressed look, vintagelook, moderne finish en colourwash worden deze avond besproken, gedemonstreerd en geoefend. Je hoeft niets mee te brengen want we gaan werken op een houten paneel, zodat je de technieken goed onder de knie krijgt en er thuis direct mee aan de slag kunt. We werken met diverse tinten verf en passen de verschillende waxen toe, de Clear Wax, White-, Dark- en Black Wax. Tussendoor worden jij en jouw mede-cursisten verwend met koffie/thee en iets lekkers. Er is ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen met elkaar. Na afloop drinken we nog gezellig een glas wijn/sap en krijg je jouw werk mee naar huis. Wil je deelnemen aan onze workshop, stuur ons dan een email. Vermeld daarin: jouw naam, de naam en datum van de workshop. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn (plaats voor 6 - 10 personen), ontvang je van ons een bevestigingsmail, met daarin onze betalingsvoorwaarden en bankgegevens. De kosten van de workshop zijn € 39,95 per persoon, dit is inclusief alle materialen . Alleen na betaling vooraf is deelname aan de workshop mogelijk!

Locatie van de workshop:
Brocanteschuur de Boshuuze
Poststraat 12
5801 BC Venray
06 53 52 92 49

De Brocanteschuur is een winkel gevestigd in hartje Venray. Eigenaren Anita Wilms en Sil Siecker zijn gepassioneerde ondernemers, die oog heben voor authentieke vintage en brocante interieur, met vaak een industriële afkomst. Zij reizen samen door een groot gedeelte van Europa op zoek naar originele en waardevolle meubels en accessoires. Sil met zijn ruim 25 jaar aan ervaring kenner op gebied van antiek en design. Met zijn neus voor kunstgeschiedenis kent hij de waarde van de producten en markt. De schatten die zij meenemen van hun reizen, worden goed gestyled en in de winkel te koop aangeboden.

Restylen en oppimpen van meubeltjes is een grote passie van Anita. Door een oud kastjeeen make-over te geven met de Chalk Paint™ van Annie Sloan, krijgt deze een heel nieuwe look, passend bij de woontrend van nu. Haar passie draagt Anita over in haar workshops. Deze gezellig actieve en leerzame avonden worden georganiseerd in het hartje van hun vintage en brocante winkel. Een inspiratie volle plek om de Annie Sloan producten te leren kennen en toe te passen.

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: