fbpx

Agenda

Annie Sloan Verftechnieken III
Maandag, 20 mei 2019, 19:00 - 22:00

 

Deze workshop is een vervolg op de workshop Annie Sloan Verftechnieken I (beginners) en zeer de moeite waard als je nog veel meer wilt leren!

Tijdens de workshop Technieken III ga je aan de slag met:

sjabloneren/stencillen met diverse technieken
goldleaf en goldsize: vergulden
de gilding waxes van Annie Sloan
frottage: een prachtige techniek om kleuren over elkaar heen te leggen om een mooi verweerd effect te krijgen. Ook fantastisch te gebruiken als 'betonlook' op allerlei ondergronden!verouderen van onbehandeld hout met wax en
je ontdekt wat je allemaal kunt met de Detail Brushes van Annie Sloan!


Bovengenoemde technieken ga je toepassen op een houten plank, die je voor jezelf kunt gebruiken als moodboard. Al deze technieken kun je na de workshop natuurlijk ook 'in het groot' toepassen op meubels etc...Deze workshop kun je volgen als je de basistechnieken van Annie Sloan onder de knie hebt  (zoals gegeven in de workshop Verftechnieken I) .

 Kosten: € 39,95 per persoon; max. aantal deelnemers is 9 personen.

Deze prijs is inclusief het gebruik van alle materialen, 2x koffie/thee met iets lekkers en aan het einde van de avond een lekker glas sap/wijn en een hapje.

Aan het einde van de avond is het ook mogelijk om materialen aan te schaffen voor thuis.

Deze workshop vormt samen met de workshops Annie Sloan Verftechnieken I en Annie Sloan Verftechnieken II de Annie Sloan Masterclass. Je kunt deze alle drie bij ons volgen op een moment dat het jou uitkomt. Wel start je altijd sowieso met de workshop Verftechnieken I.

Naar meer info en beschikbaarheid

 

Locatie van de workshop:
Auberge des Rêves
Kerkstraat 91
4141AV Leerdam
0345-525713

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: