fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Workshop Stoel Makeover
Zaterdag, 13 april 2019, 10:00 - 17:00

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een stoel met losse zitting. Je verft de stoel in een kleur naar keuze en vervolgens maak je de zitting. We ontdoen de zitting eerst van zijn oude jas en bouwen 'm daarna opnieuw op. Je leert hoe je de zitting opbouwt van de basis tot het bekleden. Je bekleedt de zitting met een stof naar keuze uit de Annie Sloan Fabric Collection. Wij zorgen voor alle materialen: stoel, Chalk Paint™, stof van Annie Sloan en stoffeerdersmaterialen.

Tijdens deze workshop stropen we de mouwen flink op; bij voorkeur heb je eerder een Verftechniekenworkshop bij ons gevolgd. Het is fijn als je de basis van het verven en waxen al onder de knie hebt. De focus in deze workshop ligt namelijk op het bekleden en minder op het verven en waxen.

Tijdens de workshop zorgen wij voor alle materiaal, koffie, thee en een lekkere lunch. Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers. De workshop kost € 134,95 per persoon. Aanmelden kan via https://heartandhome.nl/webshop/product/754-annie_sloan_workshop_stoel_makeover.

Locatie van de workshop:
Heart & Home Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 197a
3021 GA Rotterdam
010 - 237 28 14

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: