fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Meubel Make-over
Zondag, 26 mei 2019, 10:00 - 16:00

 

Stel, je hebt een meubel wat je een andere look wil geven. Zo’n oude kast, tafeltje of stoelen. Maar ja: hoe doe ik dat, welke kleur kies ik en welke techniek? Je bent geen klusser, geen schilder en de tijd ontbreekt je. Hoe leuk is het dan om die in 1 dag in ons atelier op te knappen.

De medewerkers van Droom & Daad nemen alle tijd voor je en adviseren over kleur, stijl, afwerking en leren je speciale technieken die je direct toe kan passen. Kortom: hoe je jouw ideeën vorm kunt geven en meer. Na een korte introductie en uitleg over het werken met krijtverf van Annie Sloan ga je aan de slag. En aan het eind van de dag is jouw meubel klaar en kun je hem zo weer in je huis zetten.

Tussendoor hebben we een lekkere lunch bij restaurant No.11, hier om de hoek. Aan het eind van de dag als alle meubels mooi zijn, heffen we het glas op jullie harde werken en fraaie resultaten.

Kosten: 65 euro, inclusief hapjes & drankjes, een uitgebreide lunch bij restaurant No. 11 en gebruik van onze schildermaterialen, exclusief de verf en zo die je gebruikt.Locatie van de workshop:
Droom & Daad
Vleeshouwerstraat 11
7411JN Deventer
0570784299

Droom & Daad decoratieve Verftechnieken
Vleeshouwerstraat 11

7411JN Deventer

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: