fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Gouda-Reeuwijk I Masterclass veftechniek 1, 2 en 3 Annie Sloan (2 dagen)
Donderdag, 11 april 2019, 19:00 - 22:00

 

Deze Masterclass bestaat uit 2 avonden waarin je prachtige technieken leert.

Leer distressen, de moderne gladde look, een stoere industriële look, het prachtige craquelé of découpage, sjabloneren, frottage en nog veel meer! Door het leren van de onderstaande technieken, kan je thuis aan de slag.

Een kast, tafel, lamp, je trap of keuken, een leren stoel of een stoffen stoel. Wil je thuis ergens aan beginnen en durf je het niet aan, geef dit dan aan tijdens de masterclass en we helpen je op weg.
De avonden zijn als volgt:Avond 1 Verftechnieken deel 1 De basis + gedeelte verftechniek 2 "Authentiek" op donderdag 11 April

Tijdens deze gezellige workshopavond leer je de belangrijkste basistechnieken: de moderne look, colourwash, distressed look en vintage look. Je leert ook werken met de verschillende kleuren Wax en de Lacquer. Je krijgt veel uitleg en we laten mooie voorbeelden zien zodat je het helemaal onder de knie zult krijgen. 

Avond 2 Verftechnieken deel 2: "Authentiek"+ gedeelte verftechniek 3 "Modern" op woensdag 17 April

Op deze avond gaan we voor de authentieke look. Naast het schilderen met Chalk Paint en de Wax ga je ook de volgende technieken leren:  Gold Size en Leaf (koper, goud en zilver), Gilding Wax en Craqueleur. Je leert hoe je met Chalk Paint een crackled look kunt maken en wat frottage is. 

Na de pauze gaan we aan de slag met het mooie ombre effect, sjabloneren en Image Medium (decoupage) Als mooie afsluiter mag je de geleerde technieken op een mooi voorwerp dat je van ons krijgt aanbrengen. En natuurlijk mag je dit werk mee naar huis nemen! 

Kosten:
De kosten voor de Masterclass zijn € 99,--. 
Dit is inclusief alle materialen (zoals verf, kwasten, wax, schort etc) en koffie en thee met een versnaperingen. Na afloop van de workshops krijg je 10% korting op al je aankopen! (m.u.v. haar boeken)

De tijden per avond zijn: van 19.00 tot 22.00 uur.

Komt deze data u niet uit, neem dan contact met ons op.

Wil je een private masterclass met minimaal 6 en max 8 vriendinnen, dan kan dit ook. Je kan dan een gewenste datum aangeven .

Neem dan even contact met ons op.

Locatie van de workshop:
Prezzies by Mir
Leeghwaterstraat 31-06
2811DT Reeuwijk

Locatie in Reeuwijk

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: