fbpx

Agenda

Download als een iCal bestand
Workshop 'Hippe onderzetters'
Woensdag, 09 september 2020, 19:00 - 22:00

 

Met de vele soorten stempels van Iron Orchid Designs en een kleur naar keuze van Annie Sloan Chalk Paint™ maak je je eigen 'Hippe Onderzetters' of zet ze leuk neer op bijv. je dressoir of buffetkast of gebruik ze als een scrabble woordplank.

Wat ga je doen?

Allereerst verf je 5 onderzetters in een basis kleur met Annie Sloan Paint naar keuze, uiteraard zonder schuren en gronden! Als de verf droog is ga je de onderzetters decoreren met de stempels van Iron Orchid Designs en eventueel een beetje door schuren voor het verweerde effect.

We hebben veel verschillende soorten stempels: vogels, bloemen, vlinders, boerderijdieren, letters, varens en ander blad, kroontjes, etiketten, korte teksten en rozen.

Iron Orchid Designs heeft ook prachtige Transfers in hun collectie, voor op meubels en muren. Omdat de verf toch even moet drogen geef ik in de tussentijd een korte demonstratie hoe je deze transfers kunt gebruiken op je eigen meubels.

Tot slot werken we de onderzetters af met Chalk paint™ Lacquer van Annie Sloan.

Deze workshop is voor iedereen, je hebt geen verf- of DIY ervaring nodig!

De workshop 'Hippe Onderzetters' is inclusief alle materialen, gebruik van schorten en kwasten, 2 x koffie/thee met wat lekkers en aan het eind van de avond een hapje en een drankje.

Deze workshop wordt gegeven op de 1e etage van onze sfeervolle winkel en workshopatelier.

De kosten zijn €39.95 p.p.

Kijk hier voor alle info en beschibaarheid.

 

Locatie van de workshop:
De Oude Deelzolder
Veerstraat, 29
6651AW DRUTEN
0643258369

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: