fbpx

Agenda

Annie Sloan Verftechnieken I
Maandag, 25 november 2019, 19:00 - 22:00

 

Auberge des Rêves verzorgt als official stockist uiteraard ook de originele Annie Sloan-workshops waarbij je uitgebreid kennis maakt en zelf gaat oefenen met diverse basistechnieken met Chalk Paint™ van Annie Sloan. De workshops worden gegeven in onze winkel & workshopatelier.

De workshop Verftechnieken I (beginners) is uitermate geschikt als je nog niet eerder met Chalk Paint™ hebt gewerkt en/of wilt weten wat je er allemaal mee kunt! We leren je deze avond diverse technieken en vaardigheden om met Chalk Paint™ aan de slag te gaan; op een massief houten paneel oefen je met technieken als een 'distressed look', een vintage look, een moderne finish en je leert hoe je zelf eenvoudig kleuren mengt met Chalk Paint™. Verder komt de techniek van het waxen natuurlijk uitgebreid aan bod, of wanneer je beter voor lacquer (vernis) kunt kiezen én je ontdekt hoe je Chalk Paint™ kunt gebruiken als krijtbord!

Aan het einde van de avond ga je naar huis met je eigen moodboard en een waardevolle schat aan informatie, waarmee je zelf eindeloos aan de slag kunt! Omdat tijdens de workshop de verf ook even moet drogen is er alle tijd om uitgebreid onze eigen geschilderde meubels te bekijken voor nóg meer inspiratie en om onderling ideeën uit wisselen. Natuurlijk is er tijdens de hele workshop ook genoeg tijd om uitgebreid op je vragen in te gaan.

We sluiten de workshop af met naar keuze een lekker glas wijn of een Betuws sapje en er is dan ook gelegenheid om eventueel verf of andere Annie Sloan-producten aan te schaffen.Ter introductie geven we speciaal en alléén voor deelnemers aan deze workshop diezelfde dag maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint™, alle kleuren wax en het hele assortiment verf- en waxkwasten van Annie Sloan* !

Tijd: 19.00 uur - 22.00 uur

Kosten: € 39,95 per persoon; maximaal aantal deelnemers is 9 personen.

 Deze prijs is inclusief alle materialen en informatie, koffie/thee met iets lekkers en na afloop een heerlijk glas wijn/sap én 10% korting op de eerdergenoemde Annie Sloan-aankopen. Als extraatje krijg je ook nog zo'n handige Chalk Paint™-kleurenkaart cadeau t.w.v. €3,50!

Na het volgen van de workshop Verftechnieken I kun je bij ons uiteraard ook terecht voor de vervolgworkshops Verftechnieken II en/of Verftechnieken III. Deze drie workshops vormen samen de Annie Sloan Masterclass, die je dus bij ons op een tijdstip naar keuze kunt volgen.

Meer info en beschikbaarheid

Locatie van de workshop:
Auberge des Rêves
Kerkstraat 91
4141AV Leerdam
0345-525713

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: