fbpx

Agenda

Vintage Stoel
Zaterdag, 25 januari 2020, 11:00 - 14:00

 

Heb jij nog een oude, houten en saaie keukenstoel? Tover hem om tijdens deze gezellige workshop! Je kunt kiezen uit 3 stijlen. De kleuren bepaal je zelf. We hebben van alle drie de stijlen voorbeelden staan.

1. De lieve, landelijke en brocante stijl
2. De stoere, moderne en industriële stijl
3. De verweerde beach stijl

Waar je ook voor kiest, je leert tijdens deze workshop technieken die bij ieder project goed van pas komen. Leer welke kwast en techniek het beste past bij verschillende stijlen. Welke kleuren verf en wax deze stijl benadrukken. En maak je stoel af met sjablonen en eventuele handschilderingen.

De stoel kan je ook gebruiken op een originele manier zoals een bijzet element voor boeken, dekentjes en kaarsen. Heb je zelf geen stoel staan, neem dan een kijkje bij je plaatselijke kringloop, daar zijn vaak veel stoelen voor een prikkie.

We ontvangen je graag om 10.45 in gezellige en inspirerende studio met een goede kop koffie of thee en iets lekkers. Daarna gaan ontspannen en creatief aan de slag. Tijdens de workshop kan je genieten van lekkere hapjes en hebben we alle tijd om al je vragen te beantwoorden. We werken in kleine groepjes. 
Kijk ook eens bij onze andere workshops voor nog meer thema's.

Je ontvangt een kleurenkaart, een handige factsheet en 10% korting op al je aankopen. 

Volg ons ook op YouTube, Instagram, Facebook en Pinterest onder Geluk in een Potje voor tips en inspiratie.

Kleurrijke groeten,
Karen en Atto

 

Locatie van de workshop:
Geluk in een Potje
Galerij 10
5401 GD Uden
0649337664

Geluk in een Potje

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: