fbpx

Agenda

Art Workshop Ombre
Zondag, 27 oktober 2019, 10:00 - 13:00

 

Ben jij ook zo verliefd op Ombre?

Laat kleuren prachtig en vloeiend in elkaar overlopen en creeër een betoverende look met maar 1 kwast en meerdere kleuren. Breng bij voorkeur een meubeltje mee zoals een nachtkastje zodat je de overgang van de kleuren goed kunt zien. 

Kunstenares Ildiko Horvath en kunstenaar Jonathan Marc Mendes hebben deze Ombre (schaduw) techniek tot in de puntjes uitgewerkt en zijn voor ons een bron van inspiratie.. Annie koos hen niet voor niets om als Painters in Residence te schilderen. Misschien lijkt deze techniek lastig voor jou maar als je de basis van verftechnieken onder de knie hebt dan kan jij ook aan de slag en ga je naar huis met een prachtig kunstwerk!

Zoals bij al onze workshops ontvangen we je met thee en iets lekkers en staan de hele middag lekkere hapjes voor je klaar. We ontvangen je graag om 12.45 in onze gezellige studio waar je gaat genieten van een creatieve en ontspannen middag. 

We werken in kleine groepjes zodat je de aandacht krijgt die je verdient. In deze drie uur krijg je veel tips en adviezen en kan je al je vragen stellen.

De kosten voor deze workshop: €39,95

Kleurrijke groeten,

Karen en Atto

Locatie van de workshop:
Geluk in een Potje
Galerij 10
5401 GD Uden
0649337664

Geluk in een Potje

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: