fbpx

onze waarden

Annie Sloan vindt het belangrijk om haar passie voor stijl en kleur te delen met anderen en om mensen te inspireren creatief aan het werk te gaan. Van de beste verf ter wereld tot waxsoorten en kwasten van absolute topkwaliteit: al onze producten worden door Annie ontworpen om jou de beste middelen te bieden om creatief aan de slag te gaan.

Annie Sloan wil onafhankelijke bedrijven zoveel mogelijk ondersteunen. Onze producten zijn alleen verkrijgbaar via een zorgvuldig geselecteerde netwerk van verkooppunten die allemaal een fysieke winkel hebben.


Verkooppunten

Wij onderscheiden ons niet alleen door onze producten, maar ook door de mensen die ze verkopen. Alle Annie Sloan-verkooppunten worden geselecteerd op hun individuele stijl en daarom is elke winkel uniek. Ze worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun visie en hun unieke stijl. Wij zijn sterk voorstander van het principe 'lokaal winkelen' en koesteren de verschillen tussen onze verkooppunten en de manier waarop zij bijdragen aan hun lokale gemeenschap.

Alle Annie Sloan-verkooppunten hebben een fysieke winkel omdat wij vinden dat we mensen zo een meer persoonlijke ervaring kunnen bieden dan alleen via webshops. Alle winkeliers zijn getrainde kleurexperts en hebben allemaal prachtige omgevingen gecreëerd waar je onze verf zelf kunt uitproberen en je eigen kleurideeën tot leven kunt brengen.

Het bedrijf Annie Sloan is en blijft een familiebedrijf, waar Annie en haar man stevig aan het roer staan.