fbpx

Blijf op de hoogte

Nieuws

Lees op deze pagina meer over onze stockists en Annie Sloan Nederland zodat je altijd op de hoogte bent!

Nieuwe kleuren

Chalk Paint blob with text Athenian BlackChalk Paint blob with text Athenian Black

Annie Sloan introduceert twee nieuwe kleuren: Athenian Black en Oxford Navy. Voor de fans van echt zwart is Athenian Black een fijne aanvulling op het Chalk Paint palet. Het is een diepzwarte kleur dat doet denken aan het zwart dat de oude Grieken gebruikten voor hun versieringen op aardewerk.

De andere nieuwe kleur is Oxford Navy, dit is een traditioneel marineblauw. Donkerder dan Napolenic Blue en geinspireerd op het indigioblauw dat wordt gebruikt in blokprint.

Beide kleuren zijn vanaf 12 september 2019 verkrijgbaar in 1000 ml en 120 ml.

Lees verder

Hartje Winterswijk

Hartje Winterswijk

Maak kennis met onze Stockists Marlinde en Mariska van Hartje Winterswijk.

Wat voor soort winkel is Hartje Winterswijk?
Een creatieve woonwinkel vol inspiratie en genoeg spullen om zelf mee aan de slag te gaan! Onze stijl is fris en landelijk met een creatieve twist. Ons doel is mensen te inspireren zelf creatief aan de slag te gaan. Bij binnenkomst krijgen klanten vaak al gelijk jeukende handen! We zijn geopend sinds april 2016 en verkopen sindsdien Chalk Paint van Annie Sloan.

Lees verder

Social Media actie: Chalk Paint is Annie Sloan

Wat betekent Chalk Paint™ voor jou? Gebruik je het om te ontspannen op een grijze zondag en creatief bezig te zijn, of is het je werk om meubeltjes een metamorfose en een tweede leven te geven? Zo veelzijdig als Chalk Paint™ is, zo verschillend zijn de gebruikers van onze verf. Inspireer ons én anderen door te delen wat Chalk Paint™ voor jou betekent.

Bij aankoop van Chalk Paint™ bij een lokale stockist ontvang je onderstaande kaart. Vul de achterkant in, maak een foto en deel deze op social media met de hashtag #ChalkPaintIsAnnieSloan

ChalkpaintisAnnieSloan

Apiti Apatti

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 1

Maak kennis met stockist Carolien Vaanhold in Neede

Wat voor soort winkel is Apiti Apatti?
Allereerst wil ik me even aan jullie voorstellen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor oude spulletjes. Vanaf 7-jarige leeftijd ging ik met mijn vader naar rommel- en antiekmarkten en ben nu inmiddels 47 jaar. Mijn passie is met de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb mijzelf door de jaren heen dan ook veel verftechnieken aangeleerd. Van niets iets maken, dat is de uitdaging. Een "vondst" met een verhaal, daar word ik blij van!

Lees verder

Annie Sloan en Charleston

Charleston with Annie Sloan square 896Annie ontdekte de kunstenaars van de Bloomsbury-groep en hun buitenverblijf, Charleston Farmhouse, in de tijd dat zij aan de Kunstacademie studeerde. Een droom van Annie kwam uit toen zij samen met de Charleston Trust een uniek assortiment van Chalk Paint™-kleuren creëerde.

Wat is Charleston?

Charleston is een Engelse boerderij op het platteland van Sussex, Engeland. In 1916 werd Charleston de thuisbasis van de Bloomsbury-groep kunstenaars Vanessa Bel en Duncan Grant, twee van de meest radicale en invloedrijke Britse kunstenaars van de twintigste eeuw. Het huis had een ‘open deur’ beleid en bood vaak ruimte aan collega-intellectuelen, waaronder Virginia Woolf, E.M. Forster en Roger Fry. In 50 jaar tijd transformeerden ze Charleston van een onopvallende zeventiende-eeuwse boerderij tot een decoratief meesterwerk.

Lees verder

Loppis

Loppis stockist AnnieSloanEurope

Maak kennis met stockist Josefien Gigengack in Krommenie.

Wat voor soort winkel is Loppis?
Loppis ligt een beetje verscholen in de winkelstraat van het pittoreske dorp Krommenie. Het maakt onderdeel uit van het statige rijksmonument het ‘burgemeestershuis’. Voor de jeugd van nu ook wel het Sinterklaashuis genoemd omdat de Sint met zijn pieten hier logeert tijdens zijn verblijf in Nederland. 

Maar goed, Loppis heeft een voortuintje met een etalagekas waar je al een indruk krijgt van wat je er binnen zoal kan verwachten. De etalagekas is ook uit nood geboren omdat Loppis het kleinste winkeltje van Krommenie is maar waar wel heel veel te zien valt. O.a. de enorme elandkoppen. Dit verklaart meteen de naam van de winkel Loppis. In Zweden zie je om de haverklap bordjes loppis langs de weg. Deze bordjes geven aan dat er een loppis is bij mensen aan huis.  Een loppis is soort garagesale waar je tegen mooie schatten kan aanlopen. Daar doen we dan ook onze inkopen.

Lees verder

MORE IS MORE

More en More Jacqueline

Wat voor soort winkel heb je?
Ik heb een atelier aan huis dat van woensdag tot en met zaterdag geopend is. Mensen vinden het geweldig dat ik aan huis werk. Het maakt het persoonlijk en als ze een kleur willen gebruiken die ik thuis gebruikt heb wippen we zo even binnen. Als er buiten de openingstijden hoge nood is, is het ook geen probleem verf te halen. Een keer per jaar pakken we groot uit en staan we op de Kreadoebeurs in Utrecht. Met 10 dames geven we dan workshops en verkopen alle materialen.

Lees verder

Bij Juut

Bij Juut 295

Maak kennis met stockist Judith Hop in Harderwijk

Wat voor soort winkel is Bij Juut?
Onze winkel is gevestigd in een prachtig 17-eeuws pand met mooie originele details zoals de kaarsnissen in de eeuwenoude muur, de glas-in-loodramen en de oude en-suite deuren. We verkopen Annie Sloan Chalkpaint™, woonaccessoires en kado’s. Ik probeer altijd spullen in te kopen die je niet standaard in alle andere winkels ziet. Ik wil achter de spullen staan die ik verkoop dus ik koop alleen in wat ik zelf te gek vind.

Lees verder

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief