fbpx

MORE IS MORE

More en More Jacqueline

Wat voor soort winkel heb je?
Ik heb een atelier aan huis dat van woensdag tot en met zaterdag geopend is. Mensen vinden het geweldig dat ik aan huis werk. Het maakt het persoonlijk en als ze een kleur willen gebruiken die ik thuis gebruikt heb wippen we zo even binnen. Als er buiten de openingstijden hoge nood is, is het ook geen probleem verf te halen. Een keer per jaar pakken we groot uit en staan we op de Kreadoebeurs in Utrecht. Met 10 dames geven we dan workshops en verkopen alle materialen.

Lees verder

Bij Juut

Bij Juut 295

Maak kennis met stockist Judith Hop in Harderwijk

Wat voor soort winkel is Bij Juut?
Onze winkel is gevestigd in een prachtig 17-eeuws pand met mooie originele details zoals de kaarsnissen in de eeuwenoude muur, de glas-in-loodramen en de oude en-suite deuren. We verkopen Annie Sloan Chalkpaint™, woonaccessoires en kado’s. Ik probeer altijd spullen in te kopen die je niet standaard in alle andere winkels ziet. Ik wil achter de spullen staan die ik verkoop dus ik koop alleen in wat ik zelf te gek vind.

Lees verder

Hartje Winterswijk

Hartje Winterswijk

Maak kennis met onze Stockists Marlinde en Mariska van Hartje Winterswijk.

Wat voor soort winkel is Hartje Winterswijk?
Een creatieve woonwinkel vol inspiratie en genoeg spullen om zelf mee aan de slag te gaan! Onze stijl is fris en landelijk met een creatieve twist. Ons doel is mensen te inspireren zelf creatief aan de slag te gaan. Bij binnenkomst krijgen klanten vaak al gelijk jeukende handen! We zijn geopend sinds april 2016 en verkopen sindsdien Chalk Paint van Annie Sloan.

Lees verder

De Woonkerk

de woonkerk het duo 292x295

Maak kennis met Stockists Tanja en Diana, trotse eigenaressen van De Woonkerk in Harmelen.

Wat voor soort winkel is De Woonkerk?
Wij zijn gevestigd in een voormalige kerk in Harmelen en verkopen naast Chalk Paint™ van Annie Sloan, eigentijdse woondecoraties voor binnen en buiten.

Wat is de stijl van De Woonkerk?
Het gebouw en de stijl van onze winkel zijn in harmonie. Onze collectie gaat van landelijk, stoer, een vleugje vintage en industrieel naar zelfs een beetje strak.

Lees verder

Apiti Apatti

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 1

Maak kennis met stockist Carolien Vaanhold in Neede

Wat voor soort winkel is Apiti Apatti?
Allereerst wil ik me even aan jullie voorstellen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor oude spulletjes. Vanaf 7-jarige leeftijd ging ik met mijn vader naar rommel- en antiekmarkten en ben nu inmiddels 47 jaar. Mijn passie is met de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb mijzelf door de jaren heen dan ook veel verftechnieken aangeleerd. Van niets iets maken, dat is de uitdaging. Een "vondst" met een verhaal, daar word ik blij van!

Lees verder

MienDomus

Annie Sloan bij Miendomus 2A

Maak kennis met Stockists Sonja Pankow en Ernesto Avelino van MienDomus in Zierikzee.

Wat voor soort winkel is MienDomus?
MienDomus ligt in het historische centrum van Zierikzee en is een gezellige warme mengelmoes van allerlei woonaccessoires en meubeltjes uit alle windstreken, van design tot authentiek, van industrieel tot gerecycled, van modern tot nostalgisch, van Nederlands tot Zuid-Afrikaans. En tenslotte, maar zeker niet als laatste, zijn we een bekende regionale dealer van de complete Annie Sloan Chalk Paint™ collectie.

Lees verder

Loppis

Loppis stockist AnnieSloanEurope

Maak kennis met stockist Josefien Gigengack in Krommenie.

Wat voor soort winkel is Loppis?
Loppis ligt een beetje verscholen in de winkelstraat van het pittoreske dorp Krommenie. Het maakt onderdeel uit van het statige rijksmonument het ‘burgemeestershuis’. Voor de jeugd van nu ook wel het Sinterklaashuis genoemd omdat de Sint met zijn pieten hier logeert tijdens zijn verblijf in Nederland. 

Maar goed, Loppis heeft een voortuintje met een etalagekas waar je al een indruk krijgt van wat je er binnen zoal kan verwachten. De etalagekas is ook uit nood geboren omdat Loppis het kleinste winkeltje van Krommenie is maar waar wel heel veel te zien valt. O.a. de enorme elandkoppen. Dit verklaart meteen de naam van de winkel Loppis. In Zweden zie je om de haverklap bordjes loppis langs de weg. Deze bordjes geven aan dat er een loppis is bij mensen aan huis.  Een loppis is soort garagesale waar je tegen mooie schatten kan aanlopen. Daar doen we dan ook onze inkopen.

Lees verder

The Shabby Shed

ShabbyShed AnnieSloanEurope

Stockist Jayne is het gezicht van The Shabby Shed in Nijkerk.

Wat voor soort winkel is The Shabby Shed? 

Wij verkopen alleen producten van Annie Sloan. In de winkel hebben we allerlei soorten meubels die geverfd zijn met Chalk Paint™ van Annie Sloan. We zijn trots dat we uitgeroepen zijn tot de leukste nieuwe winkel van Nijkerk. Iedereen is welkom om gebruik te maken van Chalk Paint™. Je kunt bij ons rustig zitten en je eigen kleuren mengen en vooral creatief bezig zijn.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Wij verkopen sinds zes jaar deze uniek verf. Wij hebben voor Annie Sloan gekozen omdat er naar onze mening geen betere verf verkrijgbaar is. Wij wilden ons specialiseren en enkel Annie Sloan Chalk Paint™ verkopen.

Lees verder

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief