fbpx

MORE IS MORE

More en More Jacqueline

Wat voor soort winkel heb je?
Ik heb een atelier aan huis dat van woensdag tot en met zaterdag geopend is. Mensen vinden het geweldig dat ik aan huis werk. Het maakt het persoonlijk en als ze een kleur willen gebruiken die ik thuis gebruikt heb wippen we zo even binnen. Als er buiten de openingstijden hoge nood is, is het ook geen probleem verf te halen. Een keer per jaar pakken we groot uit en staan we op de Kreadoebeurs in Utrecht. Met 10 dames geven we dan workshops en verkopen alle materialen.

Lees verder

Bij Juut

Bij Juut 295

Maak kennis met stockist Judith Hop in Harderwijk

Wat voor soort winkel is Bij Juut?
Onze winkel is gevestigd in een prachtig 17-eeuws pand met mooie originele details zoals de kaarsnissen in de eeuwenoude muur, de glas-in-loodramen en de oude en-suite deuren. We verkopen Annie Sloan Chalkpaint™, woonaccessoires en kado’s. Ik probeer altijd spullen in te kopen die je niet standaard in alle andere winkels ziet. Ik wil achter de spullen staan die ik verkoop dus ik koop alleen in wat ik zelf te gek vind.

Lees verder

Hartje Winterswijk

Hartje Winterswijk

Maak kennis met onze Stockists Marlinde en Mariska van Hartje Winterswijk.

Wat voor soort winkel is Hartje Winterswijk?
Een creatieve woonwinkel vol inspiratie en genoeg spullen om zelf mee aan de slag te gaan! Onze stijl is fris en landelijk met een creatieve twist. Ons doel is mensen te inspireren zelf creatief aan de slag te gaan. Bij binnenkomst krijgen klanten vaak al gelijk jeukende handen! We zijn geopend sinds april 2016 en verkopen sindsdien Chalk Paint van Annie Sloan.

Lees verder

Vonny's Vintage

Vonnys 292x295

Maak kennis met stockists Yvonne Solkema en Bart van den Berg in Borger

Wat voor soort winkel is Vonny’s Vintage?
Onze winkel is ruim, overzichtelijk opgezet en verdeeld in vier secties: Inspiratiehoek met restylede meubels, displaygedeelte waar alle kleuren verf en bijbehorende artikelen worden getoond, een workshopgedeelte (tevens ruimte voor informatieve gesprekken met klanten) en een werkplek.
Wij streven naar een winkel waar elk type mens zich welkom voelt. Onze opstelling draagt daartoe bij.

Lees verder

Apiti Apatti

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 1

Maak kennis met stockist Carolien Vaanhold in Neede

Wat voor soort winkel is Apiti Apatti?
Allereerst wil ik me even aan jullie voorstellen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor oude spulletjes. Vanaf 7-jarige leeftijd ging ik met mijn vader naar rommel- en antiekmarkten en ben nu inmiddels 47 jaar. Mijn passie is met de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb mijzelf door de jaren heen dan ook veel verftechnieken aangeleerd. Van niets iets maken, dat is de uitdaging. Een "vondst" met een verhaal, daar word ik blij van!

Lees verder

De Woonkerk

de woonkerk het duo 292x295

Maak kennis met Stockists Tanja en Diana, trotse eigenaressen van De Woonkerk in Harmelen.

Wat voor soort winkel is De Woonkerk?
Wij zijn gevestigd in een voormalige kerk in Harmelen en verkopen naast Chalk Paint™ van Annie Sloan, eigentijdse woondecoraties voor binnen en buiten.

Wat is de stijl van De Woonkerk?
Het gebouw en de stijl van onze winkel zijn in harmonie. Onze collectie gaat van landelijk, stoer, een vleugje vintage en industrieel naar zelfs een beetje strak.

Lees verder

Loppis

Loppis stockist AnnieSloanEurope

Maak kennis met stockist Josefien Gigengack in Krommenie.

Wat voor soort winkel is Loppis?
Loppis ligt een beetje verscholen in de winkelstraat van het pittoreske dorp Krommenie. Het maakt onderdeel uit van het statige rijksmonument het ‘burgemeestershuis’. Voor de jeugd van nu ook wel het Sinterklaashuis genoemd omdat de Sint met zijn pieten hier logeert tijdens zijn verblijf in Nederland. 

Maar goed, Loppis heeft een voortuintje met een etalagekas waar je al een indruk krijgt van wat je er binnen zoal kan verwachten. De etalagekas is ook uit nood geboren omdat Loppis het kleinste winkeltje van Krommenie is maar waar wel heel veel te zien valt. O.a. de enorme elandkoppen. Dit verklaart meteen de naam van de winkel Loppis. In Zweden zie je om de haverklap bordjes loppis langs de weg. Deze bordjes geven aan dat er een loppis is bij mensen aan huis.  Een loppis is soort garagesale waar je tegen mooie schatten kan aanlopen. Daar doen we dan ook onze inkopen.

Lees verder

Bij Sigrid

Sigrid 295

Maak kennis met Stockist Sigrid Beens van Bij Sigrid in Genemuiden.

Wat voor soort winkel is Bij Sigrid?
‘Bij Sigrid’ is een gezellige, creatieve en inspirerende conceptstore gevestigd in een oude smederij. Je kunt bij ons terecht voor Chalk Paint™ van Annie Sloan en kleur- en interieuradvies. Daarnaast verkopen we ook de leukste cadeaus, koffie, thee, bloemen en woonaccessoires! Iedere week worden er verschillende soorten workshops gegeven in onze workshopruimte grenzend aan de winkel.

Lees verder

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Annie Sloan Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians