fbpx

Saense Sjans

Den Oever Jose 48 introMaak kennis met Stockist van de Week José van Saense Sjans in Den Oever.

Saense Sjans is een van de eerste Stockists van Annie Sloan in Nederland. In haar verbouwde woonboerderij in Den Oever heeft eigenaresse José een kleine gezellige woonwinkel ingericht. De stijl van haar winkel is een mix van Stoer en Landelijk, brocante en stoere woonaccessoires. José verkoopt sinds 2003 Chalk Paint™.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Het was destijds de eerste matte verf die ik mooi vond. Chalk Paint™ oogt warm, is super fijn in gebruik en kan op verschillende manieren worden toegepast. Daarnaast spreekt het mij aan hoe de verf is ontstaan: Annie Sloan ontwikkelde haar verf omdat zij op snelle wijze haar meubels een andere kleur wilde geven.

Den Oever Jose 46Geef je workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?
Wij geven verschillende soorten workshops. Naast de basisworkshops kun je bij ons ook terecht voor het verven van je oude meuk, maar ook gruttersbakken, consoles en thema gerichte workshops zoals rond de feestdagen. Bij vrijgezellen- of andere feestelijke workshops kleden wij de workshopruimte extra gezellig aan. Een workshopfolder is bij ons op te vragen.

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint™?
Moeilijke vraag, maar Paris Grey en French Linen zijn toch wel mijn favoriet, zonder andere kleuren te kort te doen.

Wat is je favoriete techniek?
Ik verf meestal meerdere laagjes over elkaar heen en schuur het dan door voor een gaaf resultaat. Naast deze zogenoemde distressed look is ook de eenvoudige vintage look mijn favoriet.

Wat zijn de openingstijden van Seanse Sjans?
Wij zijn iedere laatste zaterdag van de maand tussen 11.00 uur en 17.00 uur open. Op werkdagen, op zondag en ’s avonds ben je op afspraak van harte welkom. En daarnaast is onze webwinkel 24/7 open.

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Wij verkopen diverse woonaccessoires van o.a. de merken Zusss en Braxton, mooie brocante meubels, Sis Sit meubels en nog veel meer.

Wat wil je verder nog kwijt over je winkel?
Ik vind het altijd fijn om te horen dat klanten van heinde en verre naar Saense Sjans komen omdat ze het zo gezellig vinden in onze winkel. Daarnaast wordt onze service en persoonlijk contact gewaardeerd door onze klanten. In onze woonkeuken schenk ik graag een bakje koffie of thee.


Saense Sjans Landelijk Wonen

Noord Gesterweg 22-a
1779 EB Den Oever
www.saensesjans.nl
info@saensesjans.nl
06-25043938

Den Oever Jose 41 nachtkastje stockist pagina

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: