fbpx

De werkschuur

 

De Werkschuur 1 kleinMaak kennis met Stockist Elles van De Werkschuur in Dwingeloo.

Hallo, ik ben Elles Kraeima-Bethlehem, eigenaar van De Werkschuur in Dwingeloo. De Werkschuur is een onderdeel van Houthandel L. ten Oever BV. Naast de Chalk Paint™ van Annie Sloan verkoop ik ook hout (afrasteringspalen, daksporen, planken) en wij impregneren hout. De Werkschuur is in december 2015 toegevoegd en sindsdien ben ik ook Stockist van Chalk Paint™ van Annie Sloan.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Ik heb Annie ontdekt via YouTube en was meteen verkocht. Er is zoveel over Chalk Paint™ te vinden, de begeleiding van dit product is zo goed wat informatie betreft (boeken, filmpjes, website). Bovendien bestaat Chalk Paint™ al meer dan 25 jaar en dat zegt mij genoeg. Annie is de grondlegger van een prachtig product met Endless Possibilities.

De Werkschuur 2Geef je workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?
De Werkschuur is een creatieve werkplaats in een stijlcombinatie van Warehouse, Vintage, Industrieel en Landelijk. De hele schuur en inrichting is geverfd met de prachtige kleuren van Annie Sloan, zodat het een mooie showroom geworden is voor klanten. Aan de oude werkbanken in deze werkplaats kan door kinderen geknutseld worden met houtrestanten uit de Houthandel. Timmeren en zagen in combinatie met de Annie Sloan verf en ook al wat verftechnieken natuurlijk. Ook organiseer ik verjaardagsfeestjes voor kinderen.
Voor volwassenen zijn er de Workshops. Aan de prachtige doorgeschuurde tafel kan ik wel 10 personen kwijt. Nu werk ik met de Workshops Technieken I, Krukje Distressen/Sjabloneren, Fles verouderen/pimpen en Roestig bord maken. Er zullen weer nieuwe workshops toegevoegd gaan worden.

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint™?
Mijn favoriete kleur blijft Duck Egg Blue, ik vind hem zo stoer!

De Werkschuur 4Wat is je favoriete techniek?
Van de technieken gebruik ik de doorschuur-techniek het meest, maar ook de Craqueleur in combinatie met de Black Wax en White Wax vind ik super om te doen. Door deze technieken en nieuwe ontwikkelingen blijf ik heerlijk geïnspireerd en ontdek ik steeds weer nieuwe mogelijkheden. Dat ik deze nieuwe ideeën in mijn workhops kan gebruiken en mijn kennis kan overdragen naar mijn klanten maakt dit werk nou zo leuk. Ik noem de Werkschuur mijn eigen snoepjeswinkel!


Wat zijn de openingstijden van De Werkschuur?

De Werkschuur is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag kun je op afspraak bij ons terecht.

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Naast de workshops maak ik in opdracht kleine meubels en decoraties van hout en maak ik oude meubels weer mooi. Ook verkoop ik nog wat leuke accessoires/decoraties (ook zelfgemaakte).

De Werkschuur 3De Werkschuur
Dwingelderdijk 22
7991 RK DWINGELOO
Tel: 06-26875589
www.dewerkschuur.com
E-mail: elles.bethlehem@hetnet.nl
FB: De Werkschuur
Pinterest: De Werkschuur
Instagram: elles.bethlehem

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: