fbpx

Brocante Kaatje

Foto Brocante Kaatje 1

Maak kennis met Stockist Karin Blom van Brocante Kaatje in Rijsenhout.

Karin is mijn naam, maar ik word ook vaak Kaat of Kaatje genoemd. Ik ben geboren in Amsterdam en zat in de Jordaan op school. Elke dag fietste ik langs het Waterlooplein, ‘s middags stapte ik vaak van mijn fiets om te zoeken naar leuke oude spulletjes.

Toen ik later ging samenwonen kocht ik allerlei tweedehands meubeltjes die ik vervolgens opknapte. Eigenlijk zijn er maar weinig dingen bij ons in huis nieuw, het meeste is tweedehands.

In 2012 heb ik mijn winkel “Brocante Kaatje” geopend en verkoop ik kleine opgeknapte meubeltjes, brocante, lifestyle, baby-cadeautjes, kaarten en natuurlijk Chalk Paint™ van Annie Sloan. Brocante Kaatje waar je terecht kan voor niet alledaagse dingen.Foto Brocante Kaatje 2Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Chalk Paint™ van Annie Sloan is echt super verf! Niet schuren, niet gronden maar direct schilderen op bijna elke ondergrond. Schilderen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Geef je workshops met Chalk Paint van Annie Sloan?
Je kunt mij terecht voor workshops Basisverftechnieken en Verftechnieken (sjabloneren, vergulden, craquelé, doorschuren etc.)

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint?
Dat zijn er meerdere: Aubusson, Duck Egg Blue, Provence en Graphite.

Wat is je favoriete techniek?
Verouderen door middel van gekleurde wax (White, Dark en Black) en doorschuren.

Brocante Kaatje is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op de overige dagen kun je van 8.00 uur tot 18.00 uur Chalk Paint™ op bestelling ophalen.

Brocante Kaatje
Aalsmeerderweg 761
1435 EL Rijsenhout
06 50884988
www.brocantekaatje.nl
info@brocantekaatje.nl

Foto Brocante Kaatje 3 Foto Brocante Kaatje 4

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: