fbpx

Dress It Up

Dress It Up 1 vierkantMaak kennis met Stockist in de Spotlight Belen van Dress It Up in Hilversum. Belen verkoopt sinds juni 2015 Chalk Paint™ in haar kleurrijke winkel.

Wat voor soort winkel heb je?
De meest kleurrijke winkel van de stad. Het is een goed georganiseerde, vrolijke ‘bende’ die passie voor kleur en verf uitstraalt. Ik probeer alle kleuren uit Annie’s palet te gebruiken op de meubels in mijn winkel. Dat helpt om klanten te inspireren om ook zelf hun meubels te schilderen.

Mijn winkel is een mix van verschillende stijlen. Brocante, bohemien, bloemen en jungleprints, alles wisselt elkaar af. Als je in mijn winkel bent geweest, neem je mijn passie voor Annie Sloan Chalk Paint™ met je mee. Ik inspireer je en je wilt meteen beginnen met verven.

Dress It Up 4Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Voor mij is Chalk Paint™ van Annie de allerbeste verf. Ik gebruik het op hout, plastic, metaal, tegels, leer, mijn laarzen... Alleen niet op mijn haar, maar voor de rest op ECHT ALLES.

Geef je workshops met Chalk Paint van Annie Sloan?
Iedere donderdagavond geven we de basisworkshop verftechnieken. En de laatste donderdag van de maand is de dag voor verftechnieken 2.

Wat zijn je favoriete kleur en techniek?
Pffff, ik heb zo veel favorieten.... als ik moet kiezen, ga ik voor Aubusson Blue gemengd met Pure White. Ik werk veel met de distressed look (twee kleuren over elkaar) en ook doe ik veel met decoupage: servetten op mijn meubels.

Dress It Up 3Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Alles wat met kleur te maken heeft. Dekens, kussens, kaarsen, tassen, theepotten, ovenschalen in gekke kleuren, sjablonen, ringen... het is echt een vrouwenparadijs!

 

Wagenmakersplein 3
1211 SB HILVERSUM
035-5446349
www.dressitup.nl
info@dressitup.nl

 

De openingstijden van Dress It Up zijn:
- Maandag van 13.00 uur tot 18.00 uur
- Dinsdag tot en met Vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur 
- Donderdag koopavond tot 21.00 uur (workshops duren tot 22.30 uur)
- Zaterdag van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Dress It Up 2

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: