fbpx

’t Bakhuus

t Bakhuus 1 vierkant

Maak kennis met Stockist in de Spotlight Paula Mulder van ’t Bakhuus in Meppel.

Wat voor soort winkel heb je?
’t Bakhuus is een knusse winkel, gevestigd in een monumentaal pandje. Vroeger was het de kleinveestalling voor varkens. In Drenthe worden de ‘huisjes’ naast boerderijen bakhuisjes genoemd, vandaar de naam van de winkel. ’t Bakhuus is ongeveer 65 m² groot. Op de deel van de naastgelegen boerderij hebben we nog eens 40 m² ingericht als winkelruimte.

Onze winkel is gelegen naast de monumentale boerderij de Groenenberg. De winkel ligt op de grens met Meppel en Ruinerwold, in een mooie landelijke omgeving. Maak er een mooi dagje Drenthe van! Parkeren kan gewoon bij de boerderij. Je bent van harte welkom!

t Bakhuus 2De stijl van ’t Bakhuus is stoer & landelijk. We verkopen veel landelijke woonaccessoires, met een stoer tintje! Sinds februari 2013 verkopen we Chalk Paint™ van Annie Sloan.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint van Annie Sloan?
Ik heb gekozen voor de producten van Annie Sloan omdat ik het in eerste instantie een erg mooie uitstraling vind hebben. Bovendien spreekt het natuurlijk veel mensen aan dat je niet hoeft te schuren. De kleuren zijn precies goed, niet te veel maar ook zeker niet te weinig keus. En bovendien erg mooi te combineren onderling. Het persoonlijke contact met Annie Sloan is daarnaast ook erg leuk, dat zie je bij geen enkel ander merk. Dat de bedenker/maker van de verf ook daadwerkelijk contact onderhoudt met haar verkooppunten. Ook het volgen van haar workshops is geweldig!

t Bakhuus 3Geef je workshops met Chalk Paint van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?
Naast de workshops Technieken geven we ook workshops Accessoires. Je kunt dan zelf kiezen uit verschillende producten die je kunt verven, zoals dienbladen, raamluiken, vensterbankkrukjes, mangelbakken, etc. Deze kunnen uiteraard helemaal naar eigen wens en kleur geverfd worden met diverse technieken. Ook komen we regelmatig met nieuwe workshops, waaronder de momenteel erg favoriete workshop Rusty Signs. Daarmee tover je een houten plank over tot een roestig uitziend metalen bord met een leuke tekst of mooi sjabloon.


Wat zijn je favoriete kleur en techniek?

Duck Egg blue is wel een van mijn favoriete kleuren….maar het blijft lastig kiezen. Mijn favoriete techniek is het verouderen d.m.v. het cracqueleren in combinatie met een van de verschillende soort Chalk Paint™ Wax.


Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?

We verkopen veel landelijke accessoires zoals oude waterkruiken, houten schalen etc. Ook hebben we een mooie collectie schapenvachten en waterbuffelschedels. Leren tassen en portemonnees verkopen we van het merk Bag2Bag en uit eigen werkplaats verkopen we stoere industriële kasten. Deze zijn van een combinatie van onbehandeld staal en hout, gemaakt door mijn man in onze smederij. De planken worden door mij bewerkt met de producten van Annie Sloan. Van het merk BePure verkopen we meubels en mooie verlichting. Verder kun je altijd bij ons terecht voor leuke kadootjes!

t Bakhuus 4Openingstijden
Op maandag tot en met woensdag kun je na telefonisch overleg terecht bij ’t Bakhuus. Op donderdag en vrijdag is de winkel geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

’t Bakhuus voor landelijk wonen & lifestyle
Haakswold 47
7943 KT Meppel (grens Ruinerwold)
Tel. 06-10697363
www.tbakhuus.nl

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: