fbpx

Steffiez Brocante Atelier

Steffiez Brocante Atelier vierkant

Maak kennis met Stockist Stefanie van Steffiez Brocante Atelier in Hoek van Holland

Wat voor winkel heb je?
Een atelier en winkel ineen. In het atelier ben ik altijd bezig met het opknappen van meubels in opdracht van klanten of voor de verkoop. In mijn winkel heb ik veel voorbeelden wat je allemaal met Chalk Paint™ kunt doen. Ik probeer altijd weer nieuwe dingen te creëren, zodat je als klant geïnspireerd wordt zelf ook lekker aan de slag te gaan. In mijn winkel vind je een mix van stijlen, van stoer tot brocante.

Steffiez is geboren in de periode dat ik door bezuinigingen mijn baan kwijtraakte. Ik besloot een andere weg in te slaan en kwam in aanraking met Chalk Paint™ van Annie Sloan. Dit werkte zo verslavend; een nieuwe droom was geboren. Dit was wat ik wilde. Steffiez Brocante Atelier 4De creativiteit begon weer volop te kriebelen. De opdrachten kwamen binnen en van kleine kastjes kwamen al gauw grote kasten die ik thuis niet meer kwijt kon. Ook werd de vraag naar Chalk Paint™ van Annie Sloan onder mijn kleine klantenkring groter en tja, zo is Steffiez in 2015 ontstaan.

Ik vind het belangrijk de tijd te nemen voor mijn klanten. Zo kunnen ze lekker inspiratie op doen, uitgebreid advies krijgen en denk ik graag mee in de mogelijkheden en creaties die ze kunnen maken. Ook voor uitgebreid kleuradvies kun je bij mij terecht. In het verleden was ik kleurspecialiste in de kappersbranche, mijn kleurenkennis komt dus goed van pas.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Omdat de kleuren perfect op elkaar afgestemd zijn. Er is maar een Chalk Paint™ en dat is van Annie Sloan. Er zijn zo ontzettend veel merken in omloop maar geen een zoals Annie Sloan! Betrouwbaar en al meer dan 25 jaar de nummer 1.

Steffiez Brocante Atelier 2Geef je workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Ja ik geef iedere week inspirerende workshops met Annie Sloan Chalk Paint™, variërend van diverse Verftechnieken, Tekstborden maken, Vazen pimpen, Roestige borden maken, tot stijlkrukjes maken en kerstworkshops. Ik ben altijd bezig om weer een leuke nieuwe workshop te creëren, vaak afgestemd op het seizoen. Daarnaast geef ik regelmatig workshops aan bedrijven.

Wat zijn je favoriete kleuren en technieken?
Dat zijn er best veel, ze zijn allemaal uniek maar mijn favoriete kleuren zijn Duck Egg Blue, French Linen, Graphite en Olive. Qua technieken zijn ‘dry brush’ en doorschuren met meerdere kleuren mijn favoriet.

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Gestylde meubels en potten, sjablonen en unieke woonaccessoires.

Steffiez Brocante Atelier 3Steffiez Brocante Atelier 5Openingstijden
Woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Dinsdag voorlopig nog op afspraak, binnenkort gaan we ook standaard op dinsdag open.

Steffiez Brocante Atelier
Prins Hendrikweg 14 (navigatie Haak 65, gaarne hier parkeren en de weg oversteken)
Hoek van Holland
T 06-16523914
www.facebook.com/steffiezbrocanteatelier 
steffiezbrocanteatelier@gmail.com 

Steffiez Brocante Atelier 1

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: