fbpx

Art Home & Living

Yvon 295x295

Maak kennis met #Stockist in de Spotlight Yvon van Bergen van Art Home & Living.

Wat voor winkel heb je?
Een echte Annie Sloan Shop!  Een inspirerende winkel die creativiteit uitstraalt op het gebied van kleur en interieur. Tegelijkertijd dient deze als atelier waar ik werk en workshops geef. Bij mijn shop zit ’t inspiratiehuis, tevens huiskamergalerie.  In dit inspiratiehuis kun je alles bezichtigen, binnen en buiten.  De combinatie van mijn kunstwerken en de toegepaste Annie Sloan kleuren en technieken in mijn huis geven je veel inspiratie op woon- en interieur gebied. Daarnaast  ben ik dealer  van de woonmerken HK Living en Madam Stoltz. Mijn tweede vestiging in Nijmegen zit middenin de populaire wijk ‘Nijmegen Oost’. Naast de Annie Sloan Shop heb ik daar mijn atelier waar ik heerlijk kan werken aan mijn kunst

Yvon 5Wat is de stijl van je winkel? 
Ik ben niet zo van een stijl……ik ben gek op mooie mixen van oud & nieuw en alles wat ik mooi vind. Ik kan verschillende elementen toevoegen van verschillende stijlen die elkaar versterken, daar ben ik altijd naar op zoek. Mijn klanten wil ik laten zien dat je niet aan een stijl vast hoeft te zitten, mijn kracht is stijlen te combineren die gezamenlijk een goed gevoel bij je oproepen.

Sinds wanneer verkoop je Chalk Paint™ van Annie Sloan?

Ik ben halverwege 2013 gestart met mijn bedrijf Art Home & Living en vanaf dat moment voer ik ook het Annie Sloan dealerschap.

Art Home and Living 4Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Ik kwam per toeval op internet de verf tegen. Niet schuren en gronden, dat sprak mij enorm aan! Na ontdekking van deze wonderverf was ik ervan overtuigd dat heel Nederland dit moest weten….In mijn regio was deze verf nog niet te vinden, dus werd ‘t ondernemingsplan geboren…..

Geef je workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?
Jazeker, vanaf de start van mijn onderneming geef ik bijna wekelijks de Annie Sloan Chalk Paint™ Basis Workshops en de Workshop Technieken 1. Met 8 dames (soms een heer) gaan we dan de basis en bijzondere Technieken onder de knie krijgen. Art Home and Living 7We doen een rondje in het inspiratiehuis, waar je alle kleuren en technieken live kunt bewonderen. Het is altijd een super gezellige avond. Iedereen gaat naar huis met een dosis enthousiasme en inspiratie. Nieuw is de workshop Kleur & Interieur Moodboard Maken.
Als professioneel kleurspecialist help ik je in je zoektocht en uiteindelijk ga je naar huis met een compleet (kleuren)plan op basis van het uitgebreide kleurenpalet van Annie Sloan. Een persoonlijke stijlimpressie niet alleen voor je muren, maar ook voor meubels en accessoires.

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint™?
Ik mix veel vanwege mijn achtergrond betreft kleur. Ik vind het leuk nieuwe kleuren te ontdekken en mooie combinaties te maken. Ik heb niet echt een favoriete kleur, alhoewel ik op dit moment wel een beetje in de blauw-groenachtige flow zit.

Art Home and Living 5Wat is je favoriete techniek?
Heb toch wel een zwak voor het verouderen van een meubelstuk……liefst werk ik nat in nat op het meubel met meerdere kleuren en kwasten tegelijk. Daarna gebruik ik verschillende kleuren wax. Zo ontstaat een uniek meubelstuk.

Openingstijden
De vestiging in Gennep is geopend op dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 17.30 uur en op de eerste zondag van de maand van 11.00 uur tot 16.00 uur.
De vestiging in Nijmegen is geopend op woensdag en zaterdag van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Buiten deze tijden kun je iedere werkdag van 9.00 tot 18.00 uur in beide shops op afspraak terecht. Op afspraak, omdat ik veel op weg ben om bij bedrijven en mensen thuis kleuradvies te geven en anders altijd wel in een van mijn ateliers aan het werk ben, soms kan ik niet gestoord worden, andere keren weer wel.


Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?

Ik verkoop naast de Annie Sloan producten mijn schilderijen, geschilderd met olieverf op grote doeken die je doorlopend kunt bezichtigen op afspraak of tijdens de openingstijden. Meubels en woonaccessoires van het mooie woonmerk HK Living en Madam Stoltz. Omdat ik mijn klanten continu wil voorzien van inspiratie wisselt het interieur van mijn inspiratiehuis en winkel regelmatig. Daardoor zijn er vaak meubels en snuisterijen te koop die ik heb verzameld tegen een leuke prijs.

Art Home and Living 6Art Home and Living 1Art Home and Living 2Art Home and Living 3

Wat wil je verder nog kwijt over je winkel?
In mijn winkel krijg ik naar aanleiding van mijn inspiratiehuis veel vragen of ik wil helpen bij de kleurkeuze. Juiste kleuren zorgen voor een fijn en prettig verblijf. Als professioneel kleur adviseuse kom ik graag naar jouw huis om jou en je huis te leren kennen. Je kunt voor een mondeling kleuradvies kiezen of voor een totaal kleuradvies inclusief mood-board. Kom je Annie Sloan Chalk Paint™ kopen in mijn Art Home & Living shop dan zal je uiteraard begeleid worden in je kleurkeuzes. Neem desgewenst wat foto’s mee van de ruimtes of van de meubels die je van een andere kleur wilt voorzien. Ik zou zeggen kom gezellig een keertje binnen en laten we elkaar inspireren!

Art Home & Living
Heijenseweg 61, 6591 HB Gennep
Frans Halsstraat 88, 6523 CN Nijmegen
0633057628
www.arthomeandliving.nl
info@arthomeandliving.nl

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: