fbpx

Summer Inside

Summer Inside Linda

Maak kennis met Stockist Linda van Summer Inside in Alphen aan den Rijn .

Een van de nieuwste Stockists van Annie Sloan is Linda Kradolfer, eigenaresse van Summer Inside in Alphen aan den Rijn. In haar winkel aan de Zuiderkeerkring laat Linda de verscheidenheid aan stijlen zien, met daarbij een lichte voorkeur naar de landelijke stijl.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint van Annie Sloan?
Ik heb de afgelopen jaren al veel merken gebruikt maar was uiteindelijk vaak niet blij met het eindresultaat. Annie Sloan biedt echt een onuitputtelijk aantal mogelijkheden. Zowel in technieken als wanneer je je eigen creativiteit de vrije loop laat. Wat je merkt is dat er vanuit Annie en haar team een enorme liefde en passie is voor de producten die gemaakt worden. Juist het feit dat je als Stockist niet ben gebonden aan allerlei regeltjes geeft je de vrijheid om met een prachtig product je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Niets moet op een bepaalde manier, probeer gewoon want de uitkomst is vast prachtig. Van die visie hou ik.

Summer Inside 2

Geef je workshops met Chalk Paint van Annie Sloan?
Jazeker, ik vind het superleuk om mensen dingen te leren. Ik geeft de workshop verftechnieken en daarnaast zijn er ook dagen dat je je in kunt schrijven om een klein eigen meubel mee te brengen en in de winkel te schilderen. Summer Inside 5Je krijgt tips en adviezen. Vooral fijn voor mensen die nog een beetje de durf missen om te beginnen. Ook geef ik seizoensgebonden workshops zoals in november en december de kerstengelen. Het was een enorm succes. Komend jaar zullen er verschillende workshops toegevoegd worden. Informatie daarover vind je op de website of mijn Facebookpagina. 

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint?
Duck Egg Blue is een van mijn favorieten, zacht maar heel goed te combineren met de natureltinten. French Linen, Graphite en Old White gebruik ik ook veel. Maar tegenwoordig ga ik ook best buiten mijn comfortzone met kleuren die ik in eerste instantie niet zou pakken, zoals Antibes Green. Ook verrassend om kleuren met elkaar te mengen. Eigenlijk ontstaat er altijd weer een mooie nieuwe kleur.

Summer Inside 3Wat is je favoriete techniek?
De techniek die ik het meest gebruik is het doorschuren. Maar het is leuk om te experimenteren met alle verschillende technieken.

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Naast de producten van Annie Sloan verkoop ik opgeknapte meubels. Ook kun je, als je het echt zelf niet aandurft om te gaan schilderen je meubel laten opknappen in opdracht. Daarnaast zal het assortiment de komende tijd worden uitgebreid met leuke accessoires.

Wat wil je verder nog kwijt over je winkel?
Wat me mateloos boeit is om van mensen het verhaal achter een meubel te horen. Ik ben gek op verhalen. Vaak gaat het om een kast van oma of een tafeltje van iemand die er niet meer is. Vaak een item wat helemaal niet meer past bij de nieuwe eigenaar en de tijd van nu. Het is voor mij een uitdaging om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Hoe mooi is het dat de verhalen en herinneringen van vroeger bewaard en gerespecteerd blijven en door kunnen leven in de toekomst.

Openingstijden
Dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 16.00 uur. Mijn winkel zit in een woonwijk; je kunt makkelijk en gratis parkeren voor de deur.

Summer Inside
Zuiderkeerkring 239
2408 NX Alphen aan den Rijn
06-284 27 248
www.summer-inside.nl
linda@summer-inside.nl

 Summer Inside 1Summer Inside 4

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Annie Sloan Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: