fbpx

Auberge des Reves

foto met Annie 002

Maak kennis met Stockists Menno en Anne Maij van Auberge des Rêves

Wat is Auberge des Rêves voor winkel?
Auberge des Rêves betekent ‘Herberg van de Dromen’. Onze winkel annex workshopatelier is gevestigd in het centrum van Glasstad Leerdam. Ons sfeervolle winkelpandje bevindt zich in een Rijksmonument: het voormalige ‘Poorthuys” uit de 17e eeuw.
Auberge des Rêves maakt prachtige meubelstukken op maat, zoals tafels en klepbanken en momenteel werken we veel met mooi rustiek eikenhout. Daarnaast zijn we met veel passie en trots ook Stockist van de prachtige Annie Sloan Chalk Paint™. Anne draait met veel plezier de winkel en Menno runt met evenveel passie zijn timmerwerkplaats; de workshops met Chalk Paint™ geven we over het algemeen samen.

Wat is de stijl van jullie winkel?

Je vindt bij ons een mix van stijlen, vooral ook een afspiegeling van wat we zelf mooi vinden! :-) Onze handgemaakte meubels voelen zich altijd thuis in basic landelijke interieurs, maar passen ook naadloos in een mix met industriële meubels en/of woonaccessoires. Verder vind je in de winkel ook de nodige oude meubels, uiteraard geverfd met Chalk Paint™.

detail kwastenSinds wanneer verkopen jullie Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Wij zijn Stockist sinds 2014, daarvoor werkten we zelf al enige jaren met deze fijne verf.

Waarom hebben jullie gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Voor onze eigen Auberge-meubels zochten we jaren geleden een mooie matte verf, die ook kwalitatief echt goed was.
We hebben in die periode veel getest en uitgeprobeerd, maar niets maakte ons zo blij als Chalk Paint™ van Annie Sloan, vanwege de ongelooflijk brede toepassingsmogelijkheden en het enorme gebruikersgemak.
Daarnaast zijn we dol op alle mooie authentieke kleuren en de eindeloze mogelijkheden om je eigen kleuren te mengen.

toonbankGeven jullie workshops?
We geven heel veel workshops en ook met enorm veel plezier! Je kunt bij ons uiteraard terecht voor de workshop Basistechnieken die écht een aanrader is! Daarnaast geven we diverse andere workshops met Chalk Paint, met ook steeds weer andere technieken en passend bij het seizoen.

Wat is jullie favoriete kleur Chalk Paint™? 
We zijn allebei erg dol op de grijsgroene Chateau Grey en de stoere donkere Graphite, maar we mengen zelf ook graag en houden van originele oude Hollandse tinten zoals je die veel tegenkomt in bijvoorbeeld het Openluchtmuseum.

schouwEn jullie favoriete techniek?
Het verouderen of stoerder maken van meubels met alle waxes van Annie Sloan. Ook de ‘roesttechniek’ vinden we leuk om te doen.

Wat verkopen jullie nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Behalve voor onze meubels kun je vanaf eind januari 2017 ook bij ons terecht voor diverse milieuvriendelijke loogbeitsen die we verkopen onder ons eigen Auberge des Rêves-label.

Hiermee kun je zelf heel makkelijk onbewerkt hout prachtig verouderen en daarmee is het een mooie aanvulling op ons Annie Sloan-concept.
Verder vind je in onze winkel prachtige authentieke kaas- en serveerplanken van ons eigen merk, een groot assortiment kastknoppen en kapstokhaken, zalige Portugese zeep van Castelbel Porto en leuke/hippe/grappige en betaalbare woonaccessoires en cadeautjes.

Wat moeten we verder écht nog van jullie weten?
Auberge des Rêves is ook heel actief op Facebook, Pinterest en Instagram, dus volg ons gerust voor leuke tips en bijvoorbeeld nieuwe workshops. Verder hebben we ook een webshop waar je o.a. terecht kunt voor Chalk Paint™, kastknoppen en zeep.
In de Auberge is altijd wel iets leuks te beleven of te zien, dus je bent van harte welkom als je eens in de buurt van Leerdam bent! Daarnaast biedt Leerdam als Glasstad aan de Linge nog heel veel andere leuke dingen om een keer te doen. Je kunt er prima een leuke dag doorbrengen!

pandOpeningstijden
De Auberge is open van woensdag tot en met zaterdag tussen 10 en 17 uur. Buiten deze tijden zijn we ook op afspraak open voor kleur- en interieuradvies of voor een blik verf dat je net tekort kwam.

Auberge des Rêves
Kerkstraat 91
4141 AV Leerdam
(0345) 52 57 13

www.aubergedesreves.nl  
info@aubergedesreves.nl 

www.facebook.com/aubergedesreves 
Als je ons gaat volgen op Facebook blijf je automatisch op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en acties!

www.pinterest.com/aubergedesreves 

Instagram: auberge_des_reves

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: