fbpx

Het Klokhuis

Maarten en Bianca

Maak kennis met Stockists Maarten en Bianca Haverkamp van Het Klokhuis in Zelhem

Het Klokhuis is een woon- en decoratiewinkel in het prachtige dorp Zelhem in de Achterhoek. Je kunt er terecht voor mooie, unieke meubels, woonaccessoires en speelgoed, kinderboeken en uiteraard Chalk Paint™ van Annie Sloan. Daarnaast maakt Het Klokhuis ook (tuin)meubels in opdracht. Trotse eigenaren zijn Maarten en Bianca Haverkamp.

Wat voor soort winkel is Het Klokhuis?
Wij zijn een sociale onderneming met en voor mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt. We hebben een werkplaats, een atelier en een woondecoratie winkel. Onze stijl is stoer met natuurlijke elementen. We maken veel zelf.

Foto 2We runnen onze winkel samen met een parttime personeelslid. Op dit moment hebben we 18 medewerkers/cliënten, 8 vrijwilligers, 3 re-integranten en 3 stagiaires. Bij ons staat de sociale doelstelling voorop. Ons doel is zoveel mogelijk mensen blij te maken met onze activiteiten, of het nu klanten of medewerkers zijn.

Waarom verkopen jullie Chalk Paint™ van Annie Sloan?
We verkopen sinds 2013 Chalk Paint™. We hebben voor Annie Sloan gekozen omdat het een natuurlijk en duurzame uitstraling heeft en goed past bij onze winkel.

Geven jullie ook workshops?
Wij geven workshops, alleen niet heel frequent. We hebben de basistechnieken 1 gedaan en ook pimpen van kleine meubelen. We gaan in februari weer starten maar dan met technieken op verzoek. Klanten kunnen zelf aangeven wat ze willen leren.

Foto 4Wat is jullie favoriete kleur en techniek?
Dat is een hele moeilijke vraag! De drie nieuwe kleuren Amsterdam Green, Giverny en Honfleur vinden we erg mooi. Vorige maand hebben we onze huiskamer in Aubusson Blue geverfd. In combinatie met Chateau Grey en Old White is ons huis erg mooi.
Onze favoriete techniek is Dry Brush, het liefst op gietijzer.

Wat verkopen jullie nog meer naast de producten van Annie Sloan?
We verkopen ingekochte en zelfgemaakte woonaccessoires en cadeauartikelen, zelfgemaakte en opgeknapte meubelen, speelgoed, tweedehands kinderkleding, boeken en kaarten. Ook zijn we graag platform voor kunstenaars en thuis doe het zelvers.

Openingstijden
Het Klokhuis is open op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Het Klokhuis
Burgemeester Rijpstrastraat 8
7021 CR Zelhem, Achterhoek, Gelderland
0314-729020
www.hetklokhuis.net 
info@hetklokhuis.net 

Foto 6

Foto 1Foto 5Foto 7

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Annie Sloan Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: