fbpx

MienDomus

Annie Sloan bij Miendomus 2A

Maak kennis met Stockists Sonja Pankow en Ernesto Avelino van MienDomus in Zierikzee.

Wat voor soort winkel is MienDomus?
MienDomus ligt in het historische centrum van Zierikzee en is een gezellige warme mengelmoes van allerlei woonaccessoires en meubeltjes uit alle windstreken, van design tot authentiek, van industrieel tot gerecycled, van modern tot nostalgisch, van Nederlands tot Zuid-Afrikaans. En tenslotte, maar zeker niet als laatste, zijn we een bekende regionale dealer van de complete Annie Sloan Chalk Paint™ collectie.

Wat is de stijl van MienDomus?
Wat krijg je als je vele stijlen in een ruimte bij elkaar brengt? Een inspirerend amalgaam? Een ministerie van bijzondere zaken? Een bezoek aan onze winkel is in ieder geval een beleving, door het prachtige historische pand waar we in zitten, en door onze eigenzinnige manier van stylen. Sowieso verkopen we alleen maar artikelen waar we zelf voor 100% achter kunnen staan.

anniefoto7ASinds wanneer verkopen jullie Chalk Paint van Annie Sloan?
Wij zijn dealer sinds 2010. Vanwege de kwaliteit en de manier waarop Annie Sloan met haar dealernetwerk omgaat, hebben we, ook na herhaalde verzoeken van andere merken, nooit getwijfeld. In 2014 hebben we Annie op bezoek gehad en zij was heel enthousiast over de gedurfde kleurencombinaties en mengkleuren waarmee we onze winkel hebben aangekleed.

Waarom hebben jullie gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Daar kunnen we kort over zijn. Het is de beste, met de mooiste kleurencollectie!

Geven jullie workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Onze workshops doen we meestal op zaterdagochtend en gewoon midden in de winkel. Dat geeft veel gezelligheid en is voor andere bezoekers vaak ook heel inspirerend. De inhoud van de workshops varieert, maar meestal gaat het om de basistechnieken, zoals verven, waxen craqueleren, old look, en de laatste tijd hebben we ook het werken met de kleurwaxen erbij betrokken. anniefoto1ADat geeft weer zoveel meer mogelijkheden. En we verheugen ons nu al om met de gilding waxes te gaan experimenteren. Uiteindelijk willen we onze klanten op deze manier leren om vooral te durven en naast de gebaande paden te bewegen.

Wat is jullie favoriete kleur Chalk Paint™?
We vinden de nieuwe kleuren echt een aanwinst. En we hebben een heel aantal winkelkasten in de afgelopen periode English Yellow geschilderd, met steeds wat tintverschillen door te mengen met wit of bijvoorbeeld een beetje Honfleur erdoor. Maar er zijn zoveel kleuren mooi. Zoals de wind waait, waait m'n jasje!

En jullie favoriete techniek?
Die hebben we niet. Vaak ontstaan technieken spontaan door te experimenteren, en dat is inspirerend.

anniefoto5AWat verkopen jullie nog meer naast de producten van Annie Sloan?
We verkopen ook een aparte collectie biologische kleding van Thought en Inti Knitwear, en we zijn regionaal dealer van Lampe Berger en Parfum Berger. En niet te vergeten de bijzondere collectie van het Franse Ibride, het beste te omschrijven als functionele kunst.
En allerlei aparte kaarten van ansicht- tot schoolkaarten en de sloophouten fotolijsten van Luna Designs.

Wat moeten we verder weten over MienDomus?
Dat je het gewoon gezien moet hebben. Dat het nooit gaat vervelen om een inspirerende winkel neer te zetten. Dat we het met hart en ziel doen. Dat we onze Duitse en Belgische buren enthousiast krijgen over de Annie Sloan Chalk Paint™. Dat we bekend staan om onze serieuze en succesvolle adviezen. Wat wil je nog meer weten?

Openingstijden
MienDomus is geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
In de zomer zijn we alle dagen geopend, want Zierikzee is een zeer drukbezochte toeristenplaats. En onze webshop is altijd geopend!

MienDomus
Havenpark 3
4301JG Zierikzee
T. 0111-411192
W. www.miendomus.nl 
E: info@miendomus.nl
Fb:- MienDomus- en - MienDomus en Annie Sloan Chalk Paint-
Pinterest: MienDomus

 

 anniefoto2A anniefotoA anniefoto4A anniefoto6A

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: