fbpx

De Woonkerk

de woonkerk het duo 292x295

Maak kennis met Stockists Tanja en Diana, trotse eigenaressen van De Woonkerk in Harmelen.

Wat voor soort winkel is De Woonkerk?
Wij zijn gevestigd in een voormalige kerk in Harmelen en verkopen naast Chalk Paint™ van Annie Sloan, eigentijdse woondecoraties voor binnen en buiten.

Wat is de stijl van De Woonkerk?
Het gebouw en de stijl van onze winkel zijn in harmonie. Onze collectie gaat van landelijk, stoer, een vleugje vintage en industrieel naar zelfs een beetje strak.

Sinds wanneer verkopen jullie Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Diana is gestart met Dedi Style en verkocht sinds 2009 de Chalk Paint van Annie Sloan. In 2015 namen wij, Diana en Tanja, de stap om samen verder te gaan in De Woonkerk.

IMG 1257Waarom hebben jullie gekozen voor Chalk Paint van Annie Sloan?
Diana: “Omdat ik altijd al bezig was met het opknappen van meubeltjes en in 2009 op een fair in aanraking kwam met Annie Sloan Chalk Paint™”.
Tanja: “Doordat Diana Chalk Paint™ verkocht, ging ik er mee aan de slag en ik was meteen verkocht. De toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid maken dat iedereen met de verf kan werken. We hebben veel klanten die zeggen niet creatief te zijn, toch aan de slag gaan en later het geslaagde resultaat laten zien met de reactie niet te weten dat zij toch ook best wel creatief zijn. Het werken met Annie Sloan Chalk Paint™ draagt bij aan ieders creativiteit!”.

De Woonkerk IMG 1258Geven jullie workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Wij geven de workshop basis- en gevorderde technieken. Daarnaast ook het restylen van een meubelstuk. Voor groepen hebben we al meerdere keren het verven/stylen van een krukje, dienblad, vogelhuis/windlicht van steigerhout, kerstboom van sloophout en het craqueleren van een stenen schaal georganiseerd.

Wat is jullie favoriete kleur Chalk Paint™?
Wij hebben meerdere favoriete kleuren. Onze winkel heeft een neutrale basis die bij het gebouw past. Wij hebben de French Linen, Old White en Country Grey gebruikt voor het interieur. Daarnaast werken we graag met de Graphite en Duck Egg Blue.

En jullie favoriete techniek?
Een techniek die we veel toepassen is het doorschuren en het werken met verschillende kleuren wax omdat daar veel vraag naar is, maar de craquelé look blijft ook een feestje om te doen.

De Woonkerk interieur sfeerWat verkopen jullie nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Onze woondecoraties gaan van kaarsen, kandelaars, kussens & plaids naar stoelen, lampen, vloerkleden etc. Het assortiment van de cadeauartikelen groeit omdat daar veel vraag naar is. We zoeken dan vooral naar partijen met een MVO-achtergrond (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), zoals Boogh Goed uit Harmelen, Mooi door Mij en Mijn Stijl. De sieraden van Dansk Smykkekunst en tassen van Chabo zijn een zijstap uit het cadeausegment en zijn gewoon waanzinnig!
Uiteraard geven wij ook interieur- en/of kleuradvies en wij werken ook in opdracht. De kleinere meubelstukken knappen we in de winkel op, krijgen we trouwens altijd veel leuke reacties op. De grote meubelstukken behandelen wij bij de klanten thuis.

De Woonkerk pandWat moeten we verder nog weten over De Woonkerk?
Het is iedere keer weer heerlijk om de winkel binnen te stappen. Wij zijn nog steeds blij dat we deze unieke kans met beide handen hebben aangegrepen ondanks dat Harmelen toch maar een klein dorp is. De reacties van klanten en bezoekers/toeristen (de kerk heeft nu een monumentale status), zijn altijd positief en men is vaak nieuwsgierig naar het verhaal. Hoe zag het eruit? Wat hebben jullie gedaan? Als we dan vertellen wat we zelf allemaal geschilderd hebben met Annie Sloan Chalk Paint™ is men vaak aangenaam verrast.

Openingstijden
De Woonkerk is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De Woonkerk
Dorpsstraat 185
3481 EE Harmelen
T. 0348-508617
W. www.dewoonkerk.nl 
E. info@dewoonkerk.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: