fbpx

Vonny's Vintage

Vonnys 292x295

Maak kennis met stockists Yvonne Solkema en Bart van den Berg in Borger

Wat voor soort winkel is Vonny’s Vintage?
Onze winkel is ruim, overzichtelijk opgezet en verdeeld in vier secties: Inspiratiehoek met restylede meubels, displaygedeelte waar alle kleuren verf en bijbehorende artikelen worden getoond, een workshopgedeelte (tevens ruimte voor informatieve gesprekken met klanten) en een werkplek.
Wij streven naar een winkel waar elk type mens zich welkom voelt. Onze opstelling draagt daartoe bij.

Wat is de stijl van je winkel?
Vooral uitnodigend en informatief. De diverse tentoongestelde stijlen bieden snel en op een natuurlijke manier een opening om met bezoekers in gesprek te komen en hen kennis te laten maken met de vele toepassingsmogelijkheden van de Annie Sloanverf.

Vonnys Vintage IMG 0190Sinds wanneer verkoop je Chalk Paint™ van Annie Sloan?
September 2016.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
De hoge kwaliteit ervan, waar ik (na een periode van oriëntatie) van overtuigd geraakt ben. Tevens kan ik me goed vinden in de door Annie Sloan gekozen bedrijfsvoering. De actieve, inspirerende, motiverende, stimulerende en betrokken manier waarop Annie Sloan haar bedrijf runt heeft ook een grote rol gespeeld bij onze keuze. Annie Sloanverf is zo veel méér dan een blik verf. Iets wat ik eenieder aanraad om zelf te ervaren.


Vonnys Vintage giverny 0Geef je workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?

Onze standaardworkshop bestaat uit het kennismaken met de verf, uitgebreide informatie daarbij, de basistechnieken leren om in diverse stijlen te kunnen verven en verschillende afwerkingsmogelijkheden. Daarnaast bieden wij workshops op maat. Wat wil zeggen dat we volledig gericht op de vragen van een klant een workshop vormgeven. Geen enkele workshop verloopt hetzelfde, wat het bijzonder leuk maakt om workshops te geven.

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint™?
Arles (én Old Violet én Emperor’s Silk én Greek Blue én Napoleonic Blue én Aubusson Blue én Provence én Barcelona Orange én Duck Egg Blue). Het is dat ik móet kiezen. Daarom Arles. Deze kleur doet mij denken aan een opkomende of ondergaande zon. Kijkend ernaar ervaar ik innerlijke rust. Deze kleur is, naast Duck Egg Blue en French Linen, met hier en daar wat Graphite, dan ook terug te vinden in onze woning.

En je favoriete techniek?
Vergulden (de algemene term voor deze techniek, die ook toegepast kan worden met zilver of koper). Het is een techniek die veel concentratie en beheersing van me vraagt, maar steeds weer bijzonder mooie resultaten oplevert.

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Kleurrijk mediterraan aardewerk, olijfhouten (tafel)producten, kastknopjes en diverse soorten oud/antiek servies (aanbod servies is wisselend).

Vonnys Vintage de winkel in BorgerWat wil je verder nog kwijt over je winkel?
Elke klant/bezoeker krijgt bij ons persoonlijke aandacht, advies en begeleiding op maat. Of het nu gaat om kleurkeuze of opbouwen van vertrouwen: vertrouwen in de verf, vertrouwen in zichzelf en vertrouwen in ons.

 

Openingstijden?
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Vonny’s Vintage
Hoofdstraat 61c
9531 AC Borger
Telefoon: 0599-637525
www.vonnysvintage.nl 
info@vonnysvintage.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Copyright © 2019 Annie Sloan Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Website: Lucians

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: