fbpx

Apiti Apatti

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 1

Maak kennis met stockist Carolien Vaanhold in Neede

Wat voor soort winkel is Apiti Apatti?
Allereerst wil ik me even aan jullie voorstellen. Al mijn hele leven heb ik een passie voor oude spulletjes. Vanaf 7-jarige leeftijd ging ik met mijn vader naar rommel- en antiekmarkten en ben nu inmiddels 47 jaar. Mijn passie is met de jaren alleen nog maar gegroeid. Ik heb mijzelf door de jaren heen dan ook veel verftechnieken aangeleerd. Van niets iets maken, dat is de uitdaging. Een "vondst" met een verhaal, daar word ik blij van!

13 jaar geleden ben ik begonnen met een bedrijf in mode accessoires. Eerst middels party-verkoop en daarna op Fairs in heel Nederland. Ik presenteerde deze producten op geheel eigen wijze in een Apiti Apatti brocante stijl.
Ook heb ik een opleiding gevolgd voor binnenhuisarchitectuur en heb ik 4 jaar lang een cursus gevolgd in het bekleden van stoelen. Ik heb les gehad van een oude meester-stoffeerder.

In 2015 kreeg ik de kans om in het Achterhoekse dorp Neede mijn passie en ervaring om te zetten in een heuse Apiti Apatti winkel waar ik al mijn kennis en enthousiasme kan delen met mijn klanten. Apiti Apatti heeft twee dezelfde winkelpanden aan elkaar geschakeld. In het pand aan de Oudestraat is de winkel in gezellige Franse stijl. Overal verrassende hoekjes, mode gepresenteerd tussen gepimpte meubeltjes voor veel inspiratie en shop plezier.

Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 2In de winkel is een doorgang naar het achterpand hier vindt je een mooie stoere werkplaats waar Annie Sloan Chalk Paint™ wordt verkocht, workshops worden gegeven en waar met veel enthousiasme de klanten een uitgebreide uitleg krijgen over het toepassen van de Chalk Paint™. Een plek om veel inspiratie op te doen. Misschien een onverwachte combi, maar zeker zo gezellig!!!

Wat is de stijl van je winkel?
Apiti Apatti is een gezellige boetiek in een ‘Shabby Chic’ jasje. Onze mode gecombineerd met gepimpte meubeltjes waardoor er verrassende hoekjes ontstaan.

Sinds wanneer verkoop je Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Sinds april 2016 verkopen wij Annie Sloan Chalk Paint ™.

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint™ van Annie Sloan?
Ik heb gekozen voor Annie Sloan Chalk Paint™ omdat ik hier de mooiste resultaten mee kan bereiken. Het werkt snel en de kwaliteit is goed. Je kunt het niet alleen op hout gebruiken maar ook op ijzer, glas, stof, muren ect...

Geef je workshops met Chalk Paint™ van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?
Ik geef workshops in verschillende technieken die zeker voor iedereen goed te doen zijn. Ik probeer zoveel mogelijk verftechnieken en tips uit te leggen of in de praktijk te laten zien.

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint™?
Mijn persoonlijke favoriet is denk ik wel Duck Egg Blue, een prachtige blauw/ groen tint.

En je favoriete techniek?
Wat de technieken betreft ben ik gek op het verouderen van meubelen met extra opvallende details. Ik zeg altijd maar, iedereen heeft zijn eigen handschrift en stijl en dat maakt jouw meubeltje dan weer uniek of juist herkenbaar!

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Zoals reeds eerder gezegd een onverwachtse combi. Naast de verf van Annie Sloan verkoop ik ook kleding, tassen, sierraden en accessoires.

Wat wil je verder nog kwijt over je winkel?
Apiti Apatti is voor de mode bewuste vrouw met een grote liefde voor tassen, sieraden en accessoires en een passie voor wonen!

Openingstijden?
Woensdag t/m Zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Apiti Apatti
Oudestraat 61
7161 DT Neede
Tel: 0621907163
https://www.facebook.com/apiti.apatti
info@apiti-apatti.nl

 Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 4  Apiti Apatti stockist AnnieSloanEurope 5

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: