fbpx

MORE IS MORE

More en More Jacqueline

Wat voor soort winkel heb je?
Ik heb een atelier aan huis dat van woensdag tot en met zaterdag geopend is. Mensen vinden het geweldig dat ik aan huis werk. Het maakt het persoonlijk en als ze een kleur willen gebruiken die ik thuis gebruikt heb wippen we zo even binnen. Als er buiten de openingstijden hoge nood is, is het ook geen probleem verf te halen. Een keer per jaar pakken we groot uit en staan we op de Kreadoebeurs in Utrecht. Met 10 dames geven we dan workshops en verkopen alle materialen.

Wat is de stijl van je winkel?
Ik hoor van klanten vaak dat ze geïnspireerd worden door de creativiteit en fijne sfeer die mijn atelier uitstraalt, ze krijgen zin om zelf aan de slag te gaan. Er staan meubels in verschillende stijlen en kleuren. Over het algemeen rustig maar vaak wel een kleine creatieve touch.

Sinds wanneer verkoop je Chalk Paint van Annie Sloan?
Het atelier bestaat alweer 13 jaar maar de producten van Annie Sloan verkoop ik sinds maart 2015

Waarom heb je gekozen voor Chalk Paint van Annie Sloan?
Natuurlijk omdat het de beste verf is voor het mooiste resultaat! Ik ben door de jaren heen met veel producten in contact gekomen maar niets werkte op bestaande meubels zo goed als de Chalk Paint. Het is ook een geweldige verf als je wat meer creatieve uitdaging zoekt. Het mengen van kleuren is heel bijzonder en ook het gebruik van kleurwaxen of zelf je kleurwax maken geeft mooie resultaten.

Geef je workshops met Chalk Paint van Annie Sloan? Zo ja, wat voor workshops?
Ik geef wekelijks workshops en cursussen. Er is een Basis workshop om de eerste stappen goed onder de knie te krijgen. De Decoratieve Verftechniek workshop heb ik in een creatief jasje gegoten om mensen nog meer uit te dagen bijzondere dingen te maken met de extra producten van Annie Sloan zoals Cracquele, Transfer (afbeelding overbrengen), decoupage en Gilding waxen. Ook kunnen mensen in een workshop mooie dingen maken zoals een Vintage bord, een krukje of keukenrek waardoor ze zelf makkelijk aan de slag durven gaan als de drempel net te hoog is. De cursussen zijn 6 of 9 lessen gedurende winter en voorjaar. Hierin wordt de Chalk Paint ook gecombineerd met andere materialen zoals beton, leer of stof. Voor bedrijven en grote groepen kom ik (met hulp natuurlijk) op locatie. Ook is er 2 tot 3 keer per jaar een masterclass verftechnieken. Bij deze dagworkshop maken de cursisten 8 houten panelen met verschillende technieken.

More en More kast

Wat is je favoriete kleur Chalk Paint?
Dat wisselt een beetje… Op dit moment is Old Violet mijn favoriet alhoewel ik meestal van de groentinten hou!

Wat is je favoriete techniek?
Dat is een goeie vraag… eigenlijk vind ik het geweldig om zoveel mogelijk technieken door elkaar te gebruiken zonder dat het druk of rommelig wordt. Best een uitdaging dus! De meubels in mijn atelier zijn ook te koop en de bijzondere meubels zijn altijd het eerste verkocht. In 2016 ben ik gevraagd voor de Kampeer en caravanbeurs een caravan te pimpen. Ik heb deze van binnen en van buiten volledig geverfd en opnieuw ingericht. Alles is geverfd met Chalk Paint en ik heb veel gemengde kleuren en zoveel mogelijk technieken in de caravan gebruikt. Dit was echt geweldig om te doen! In mei 2018 komt er een boek uit waarin het hele project beschreven is.

Wat zijn je openingstijden?
Ik ben van woensdag t/m vrijdag geopend van 11:00-17:00 en op zaterdag van 13:00-17:00
De workshops en cursussen zijn meestal buiten deze tijden op dezelfde dagen. De webwinkel is 24/7 open.

Wat verkoop je nog meer naast de producten van Annie Sloan?
Ik ben eigenlijk bijna helemaal gespecialiseerd in de producten van Annie Sloan. Het enige product dat ik daarnaast verkoop is Glasetspasta en de bijbehorende sjablonen. Hiermee geef je glas een permanent mat effect in een door jouw gewenste afbeelding. Dit is ook weer mooi met meubels te combineren. De raampjes van kastjes geef ik zo wel eens een mooi detail.
Ik heb ook een uitgebreid assortiment meubelknopjes en grepen, leuk voor de finishing touch!

Wat wil je verder nog kwijt over je winkel?
Een paar jaar geleden is het atelier gekozen tot één van de leukste winkeltjes in Almere. Best bijzonder als je niet in het stadscentrum zit toch?

Je kunt (gratis) parkeren voor de deur en het NS station is op slechts 2 minuten afstand lopen.

Adresgegevens
Elzenstraat 6 1362BP ALMERE
06 15053355
www.moreismore.nl 
info@moreismore.nl 

More is More winkel  

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je meer zien?

Close

Volg ons dan op: