fbpx

Verzendkosten

Wij verzenden alleen naar Nederland & België

De verzendkosten voor een boek of één meter stof zijn € 3,95. Verzendkosten voor pakketten minder dan 23 kilo zijn € 7,25. Voor pakketten van meer dan 23 kilo zijn de verzendkosten € 14,50.
Voor zendingen naar Belgie zijn de verzendkosten €10,90 tot 23 kilo. Voor pakketten van meer dan 23 kilo naar België zijn de verzendkosten € 21,80.

De producten kunnen ook afgehaald worden bij onze winkels aan de Nieuwe Binnenweg 197a in Rotterdam of bij Hartje Winterswijk, Ratumsestraat 24 in Winterswijk. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je het product zelf wilt ophalen of laten bezorgen.

Het volledige aankoopbedrag moet voldaan zijn voordat het product wordt verstuurd.
Annie Sloan Nederland is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport van derden of eigen vervoer van de koper.

Voor de verzending maakt Annie Sloan Nederland gebruik van de diensten van PostNL en een bezorgdienst voor de grotere producten. Annie Sloan Nederland kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade of verlies tijdens of na transport door PostNL en/of de bezorgdienst.

Indien u producten wilt retourneren, dan kunt u op deze pagina daar meer informatie over vinden.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief